5 tips for å være profesjonell for bedre handel med binær opsjon på Pocket Option - Hvordan vinne det?

5 tips for å være profesjonell for bedre handel med binær opsjon på Pocket Option - Hvordan vinne det?
På denne siden vil jeg vise deg de beste og enkleste tipsene og triksene for handel med binære opsjoner. Det er et råd for nybegynnere eller avanserte tradere. Med mer enn 10 års erfaring innen handel, vet jeg hva jeg snakker om. Det er alltid de samme feilene hvorfor tradere taper pengene sine til markedene.

Det er viktig å gå gjennom alle trinnene og teknikkene på denne nettsiden fordi bare én feil kan koste deg mye penger:


1. Kjenn risikoen ved handel (risikostyring)

Hvis du begynner å handle, må du risikere penger på børsen for å tjene penger. Mesteparten av tiden blir dette faktum misforstått og handelsmenn bryr seg mindre om risikoen. Binære opsjoner er svært risikabelt å handle fordi du kan tape det investerte beløpet. Det betyr at du må ha en høyere treffrate enn 50 % for å tjene penger over en lang tidshorisont.

Noen ganger er det tapsstikker for nybegynnere eller avanserte tradere. Det kan alltid skje med deg fordi markedet er annerledes og fleksibelt i prisbevegelsene. Noen ganger taper du mer enn 10 handler på rad. Det er derfor du trenger fornuftig pengeforvaltning.
5 tips for å være profesjonell for bedre handel med binær opsjon på Pocket Option - Hvordan vinne det?

Penge styring

Det er viktig å bruke pengene klokt. Det betyr at du bør beskytte kontoen din mot tap. De fleste handelsmenn risikerer for mye penger av kontosaldoen, og så lurer de på hvorfor de begynner å handle irrasjonelt og med følelser. Det er vanskeligere å miste 100 % av kontosaldoen enn 10 %. Fornuftig pengestyring betyr at du kun risikerer 1 % av kontosaldoen per handel.

Eksempel : Du har en konto med saldoen på 10.000$. Risiko på 1% er 100$ investering i hver handel. Det lar deg tape mer enn 10 handler på rad og dermed er det lettere å akseptere tapet.

Du bør også alltid bruke samme beløp for investeringen din (prosent av kontosaldoen). Profesjonelle handelsmenn vet dette faktum, og de øker kontoene sine kontinuerlig og ikke i store skritt.


2. Begynn å investere med en liten sum penger

I dag kan du begynne å handle med en liten sum penger som 10$. Etter min mening bør du starte med et lite innskudd som 50$ eller mindre. Etter at du føler deg komfortabel og tjener penger med den lille kontosaldoen, kan du investere mer penger. Det er viktig å stable opp risiko hvis du handler godt og lønnsomt. Du bør aldri gjøre det veien rundt. Det kan være veldig dårlig for dine hardt opptjente penger.

Hvor mye penger vil du sette inn på kontoen din?
Det er et annet spørsmål for handelsmenn. Som nevnt før starter jeg alltid med et veldig lite beløp på en ny handelskonto. Etter at jeg fikk litt fortjeneste, føler jeg meg komfortabel og i stand til å investere flere midler på kontoen min.


3. Velg en regulert binær opsjonsmegler

Et annet tips for å forbedre resultatene dine er å velge en regulert binær opsjonsmegler. Det er mye tryggere for pengene dine. Dette er den sjokkerende sannheten! Uregulerte meglere lurer noen ganger kundene sine. Det er det som bør unngås med dette tipset. Jeg personlig kan ikke stole på et uregulert selskap.

4. Utvikle en strategi og handelsregler

Handel uten en plan er ikke en god idé. Hver profesjonell trader fikk sin egen strategi. Fra min erfaring er det ikke en god idé å kopiere en strategi for 100 % også. Først av alt bør du øve på å handle på demokontoen for å få ny erfaring i markedene. I tillegg kan du lære strategier og få høyere kunnskap gjennom utdanningssenteret til megleren eller internett.

På min side "Binary Options Strategy" kan du lære om min beste metode for å handle markedene. Det er viktig å få en handelsrutine etter strenge regler. Det bør være lite et system som fungerer som det skal. Avslutningsvis er det mange gode arbeidsstrategier på internett, men de fleste handelsmenn følger ikke reglene nøyaktig. Det er veldig vanskelig å bytte de eksakte reglene for et menneske.

Lag en sjekkliste for handelsrutinen din, jeg vil gi deg et eksempel:
  • Sjekk markedsnyhetene
  • Hvilken tid er det?
  • Hvilke markeder er åpne?
  • Hvor var åpningen av markedene?
  • Er det noen støtte- og motstandspriser i markedet i dag?
5 tips for å være profesjonell for bedre handel med binær opsjon på Pocket Option - Hvordan vinne det?
Personlig fikk jeg strenge regler for å komme inn på markedet. Min "falske breakout-strategi" lar meg handle bare på visse nivåer i markedet. Jeg leter etter oppturer og nedturer og venter på pause. Det er alt jeg gjør. Veldig enkelt og rent. Men det er vanskelig å følge reglene hver gang fordi markedet alltid beveger seg og kanskje gir deg andre muligheter til å handle. Jeg prøver å ignorere de andre mulighetene for bedre resultater av strategien min.


5. Ikke overhandel

Dette er det siste tipset for å handle vellykkede binære opsjoner. Overtrading er en av de vanligste feilene for nybegynnere. Spesielt for en kortsiktig daytrader er det vanskelig å ikke overtrade. Det betyr å handle et høyt volum i mange forskjellige bransjer. Etter min mening bør du lage en regel om at du ikke handler mer enn et visst beløp på en time. Problemet er konsentrasjonen av menneskelig bevissthet.

I tillegg er det viktig å ta pauser fra handelen for å få en oppsummering og slappe av en stund. Kortsiktig handel er en av de vanskeligste metodene for å handle markedene. Prisen beveger seg alltid veldig raskt fra den ene enden av diagrammet til den andre enden. Jeg anbefaler å handle maksimalt 1 time og deretter ta en pause på 10 minutter. Ikke bli avhengig av markedene. Ofte vil det sprenge kontoen din hvis du ikke handler rasjonelt.
  • Bare bruk en time på å handle markedene
  • Ta en pause etter det
  • Start på nytt i en time
  • Det bør være en daglig tidsbegrensning og handelsgrense


Hvordan vinne binær opsjon hver gang?

Har du noen gang stilt dette spørsmålet til deg selv? Fra min erfaring er det umulig å vinne hver handel. De beste handelsmennene fikk en hitrate på mer enn 70 %. De fikk også tapshandler eller streik. Det handler om sannsynligheten for å vinne i markedene. Sannsynligheten kan ikke være 100 % fordi det er andre mennesker som reagerer på markedene. Du kan ikke lage en prognose for 100% om en menneskelig reaksjon.

En annen mulighet for å få kunnskap om treffraten til strategien din er å gjøre undersøkelser og analysere bar for bar de siste prisbevegelsene. Gjør det selv og du vil finne ut at det ikke er den samme prisbevegelsen hver gang. I tillegg bør du aldri stole på noen som sier at han alltid vinner binære opsjoner.

Avslutningsvis er nøkkelen til suksess å praktisere handel og få mer kunnskap om markedene. Den beste måten å øve på er en gratis demokonto med virtuelle penger. Det simulerer handel med ekte penger, og du handler uten risiko. Etter at du har lært en velprøvd strategi er veien åpen for å tjene mye penger.

Hva er de beste handelene for nybegynnere?

Binære opsjoner er et fleksibelt finansielt produkt. Du kan tilpasse handelen slik du vil før du klikker på ringe- eller put-knappen. Men hva er de beste alternativene for nybegynnere?

Fra min erfaring anbefaler jeg for nybegynnere å ikke gjøre kortsiktig handel som 30 eller 60 sekunders handler. Det er alt for raskt for nybegynnere. Alt i alt er det lettere å bruke høyere tidsramme fordi du har mer tid til å reagere på markedene. Nybegynnere er for trege til å se 30 eller 60 sekunders diagrammer. Videre bør nybegynnere handle de mest omsatte eiendelene av megleren fordi de gir dem den høyeste fortjenesten på 80-95%.
  • Unngå 30-60 sekunders handler
  • Handle de mest omsatte eiendelene av megleren din
5 tips for å være profesjonell for bedre handel med binær opsjon på Pocket Option - Hvordan vinne det?

Gjennomgang av tips og triks for binære opsjoner

På denne nettsiden viste jeg deg forskjellige teknikker for å forbedre handelsresultatene dine med binære opsjoner. Du vil få mer lønnsomme handler hvis du følger mine tips og triks. Avslutningsvis er det mange forskjellige feil handelsmenn gjør. Ofte vet de ikke hva de gjør og så lurer de på hvorfor de taper en enorm sum penger.

Som nevnt tidligere er kunnskap nøkkelen til suksess. Det er derfor jeg laget denne siden for deg.
  • Risikostyring
  • Start med en liten mengde
  • Regulert megler
  • Strategi og regler
  • Overtrading
Tipsene kompletterer hverandre. Hver dårlig trader starter med feil risikostyring. Stopp øke risikoen hvis du taper. Profesjonelle handelsmenn øker risikoen hvis de vinner. Det gir ingen mening å risikere mer penger i en tapende streik. Det vil gjøre den tapende streiken enda større. På den andre siden bør du øke risikoen i en vinnende streik. Start med en liten sum penger for dine første handler. Hvis du gjør det bra og føler deg komfortabel med plattformen, kan du øke risikoen. Du vil få mer og mer selvtillit etter at du har vunnet noen handler på rad. Det lar deg handle bedre og nøyaktig.

De fleste nybegynnere spør: hvilken er den beste megleren for binære opsjoner? – Jeg anbefaler å bruke en regulert megler som Pocket Option. Sjekk ut de store anmeldelsene av meglerne på nettstedet mitt. Det er viktig for meg å bruke en regulert megler fordi jeg ikke kan stole på en uregulert. Jeg vil være trygg ved å investere penger og ikke bli svindlet.

De to siste tipsene støtter hverandre. Ved å bruke en profesjonell strategi vil du ikke overhandle i markedene. Strenge regler og kunnskap er nøkkelen til suksess med binære opsjoner. Jeg håper du likte denne siden og at du vil gjøre mindre tapende handler.
Thank you for rating.