Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Når du handler på finansmarkedene, er risikoen for å tape pengene dine alltid der. Når du har angitt en handel, er det 50/50 sjanse for at det går begge veier. På Exnova-plattformen kan du avslutte en handel før den utløper. Dette vil imidlertid bety at du mister en brøkdel av pengene dine.

Foruten å handle bare når markedsforholdene er riktige, er kapitalstyring nødvendig hvis du skal sikre at kontosaldoen din forblir intakt. Denne guiden vil lære deg noen av kapitalforvaltningsstrategiene som vellykkede handelsmenn bruker på Exnova.

Kapitalstyringsstrategier brukt av vellykkede handelsmenn

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Kapitalstyring i handel

Investerer samme beløp på hver handel

Tapte handler kan sette et hakk i kontosaldoen din. Du ønsker å få tilbake pengene dine. Så du bestemmer deg for å øke beløpet for å investere i neste handel. Håper det vil være en vinner og derfor gjenvinne dine tapte penger.

Dessverre, hvis denne handelen taper, vil kontosaldoen din bli dårligere.

En av de vanlige kapitalstyringsstrategiene som vellykkede handelsmenn bruker, er å investere det samme beløpet per handel. Ta en titt på eksemplet nedenfor.

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Handle samme beløp per handel

Hvis 6 av dine 10 handler er lønnsomme, bør du kunne kompensere for tap og tjene $8.

Bruk fortjeneste til å handle

Med denne strategien vil du kun bruke fortjeneste opptjent til å handle. Dette betyr at hvis din første handel er en vinner, bør du bruke den totale inntekten for påfølgende handler.

La oss se på et eksempel. Anta at du starter handel med alternativer med en avkastning på 80% med $10. Hvis den første handelen er en vinner, vil fortjenesten din være $8. Du vil imidlertid bruke $18 tjent på neste handel og så videre. Se på diagrammet nedenfor.

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Handle ved å bruke fortjeneste generert i tidligere handler

I tabellen ovenfor vil du legge merke til at den andre handelen tapte. Imidlertid var den potensielle inntekten for denne handelen $32,40. Det er beløpet som skal handles i neste økt. Totalt var tapet $10. Men siden den tredje handelen var en vinner, var den totale fortjenesten $15,92 (trekk fra $10-tapet og $32,40 investert i handelen).

Denne strategien bruker sammensetningens kraft for å sikre at vinnende handler oppveier tap som er pådratt i tidligere handler. Det passer best for erfarne handelsmenn som bare handler to til tre ganger hver dag.

Dette er imidlertid en høyrisikostrategi. Det innebærer å investere et beløp du ville ha tjent (men ikke gjorde) i en handel. Hvis du er en nybegynnerforhandler, er det tilrådelig å unngå å bruke denne kapitalstyringsstrategien, spesielt hvis du ikke har en stor kontosaldo.

I tillegg, hvis du velger å bruke denne strategien, er det tilrådelig å slutte å handle hvis du gjør to eller tre tapende handler. Å gjøre flere handler kan øke risikoen på kontoen din.

Martingale strategi

Jeg laget en guide som analyserer egnetheten til Martingale-strategien i pengeforvaltning. Her er den: Er Martingale-strategien egnet for pengehåndtering i opsjonshandel?

Dette er sannsynligvis en av de mest risikable pengestyringsstrategiene der ute. Det foreslår å øke beløpet du investerer per handel til du endelig får en vinnende handel. Når du har en vinnende handel, bør du starte syklusen igjen med et lite beløp.

Ulempene forbundet med denne strategien er flere enn fordelene. For eksempel, med mindre du har tapt kapital, kan du ende opp med å tape alle pengene dine hvis du lider flere tapende handler på rad. En annen ulempe er at fortjenesten opptjent ved å vinne handler ikke kan rettferdiggjøres med det investerte beløpet. Husk at vinnende handler må kompensere for tap pådratt i tidligere handler.

Nedenfor er et eksempel på Martingale-strategien i arbeid.

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Martingale strategi

Martingale-strategien kan fungere i noen tilfeller. For eksempel hvis du handler med støtte- og motstandsnivåer. Når prisene når støttenivået, er det sannsynlig at de vil sprette tilbake mot området. Dette betyr at du kan forvente flere påfølgende stearinlys i samme farge. Men hvis prisen bryter ut av disse nivåene, kan handelsresultatene gå mot deg.

Derfor, med mindre du er ganske sikker på hva du gjør, anbefaler jeg at du ikke bruker Martingale-systemet som din kapitalstyringsstrategi. Det er bedre å investere små beløp per handel og tjene små gevinster i stedet for å investere en stor del av kontosaldoen din og tape alt.

Handel med magen din

Dette er en kapitalstyringsstrategi med høy risiko – enorm avkastning. Det innebærer ganske enkelt å investere beløp basert på hvor "sannsynlig" du tror en handel vil gå. Hvis du for eksempel identifiserer en trend, er sjansen for at handelen vinner ganske høy. Så du kan bestemme deg for å investere et stort beløp på en enkelt handel. Hvis du imidlertid ikke er sikker på om handelen vil være en vinner eller ikke, kan du velge å handle et mindre beløp.

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Handel uten følelser

Problemet med denne strategien er at følelser til slutt vil komme i veien. Hvis du investerer et stort beløp på en tapende handel, kan frykten gripe deg og fraråde deg å handle store beløp i fremtiden. Hvis på den annen side små handler gir deg penger, kan du bli overmodig med å handle enorme summer i påfølgende handler.

Poenget er at handel med magen din ikke virkelig teller som en pengestyringsstrategi.

Hvorfor må du ha en kapitalstyringsstrategi?

Som trader må du påregne dager da du vil pådra deg tap. Men hvilken effekt vil tapene ha på din handelskonto? Hvis du bruker en kapitalstyringsstrategi med høy risiko som Martingale-systemet, er sjansen stor for at et tap kan utslette hele kontoen din.

Hovedmålet ditt som trader er å beskytte pengene dine. Dette betyr at du bør gjøre alt du kan for å sikre at du ikke mister en stor del av kapitalen din på noen få handler. Det er derfor viktig at din kapitalstyringsstrategi har måter å beskytte kontoen din mot overflødig risiko.

For eksempel, i tillegg til å ha et visst beløp satt for handel hver gang, må du også bestemme hvor mange tapende handler på rad du er villig til å pådra deg før du stopper for dagen. I tillegg bør strategien din angi når du skal handle og når du ikke skal handle.

Kapitalstyringsstrategier du kan bruke på Pocket Option
Hvorfor pengestyring er viktig

Det er mange forskjellige kapitalforvaltningsstrategier du kan bruke når du handler på Pocket Option. Du kan velge en blant de som er beskrevet ovenfor, eller lage en som oppfyller dine handelsmål og preferanser. Handel med valuta eller andre finansielle instrumenter medfører en viss risiko. Men hvis det gjøres riktig, kan det føre til at du tjener godt.

Handel innebærer sannsynlighet og du er ikke alltid garantert fortjeneste. Men ved å bruke en god pengestyringsstrategi kan du alltid være sikker på at kontoen din vil fortsette å vokse.

Thank you for rating.