Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Në peizazhin dinamik të tregtimit në internet, aksesi dhe efikasiteti në menaxhimin e financave janë parësore. Pocket Option qëndron si një platformë e spikatur, duke u ofruar përdoruesve në Vietnam një portë për në botën e tregtimit. Një nga aspektet themelore të përdorimit efektiv të një platforme të tillë qëndron në të kuptuarit e procedurave të depozitimit dhe tërheqjes. Ky udhëzues synon të sqarojë procesin, duke siguruar transaksione pa probleme për përdoruesit në Vietnam.


Si të depozitoni para në opsionin e xhepit Vietnam

Për të bërë një depozitë, hapni seksionin " Financa " në panelin e majtë dhe zgjidhni menynë " Depozita ".
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Ju lutemi vini re se shuma minimale e depozitës ndryshon në varësi të metodës së zgjedhur, si dhe në rajonin tuaj. Disa mënyra pagese kërkojnë verifikim të plotë të llogarisë.

Shuma e depozitës suaj mund të rrisë nivelin e profilit tuaj në përputhje me rrethanat. Klikoni në butonin "Сompare" për të parë veçoritë shtesë të një niveli më të lartë profili.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Kujdes : Ju lutemi vini re se për arsye sigurie, tërheqja ofrohet vetëm nëpërmjet të njëjtave mënyra pagese që janë përdorur më parë për depozitat.


Depozitoni në Pocket Option Vietnam nëpërmjet kriptomonedhës (Bitcoin, Litecoin, Stellar, PAX, Ethereum, BNB, USDT, Ripple, Zcash, USDC, TrueUSD, USDK, DAI)

Në faqen Financa - Depozita , zgjidhni kriptomonedhën e dëshiruar për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Shumica e pagesave përpunohen në çast. Megjithatë, nëse po dërgoni fonde nga një shërbim, ai mund të aplikojë një tarifë ose të dërgojë një pagesë në disa pjesë.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Zgjidhni Crypto-n që dëshironi të depozitoni.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Futni shumën, zgjidhni dhuratën tuaj për depozitim dhe klikoni "Vazhdo".
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Pasi të klikoni "Vazhdo", do të shihni adresën për të depozituar në Pocket Option. Kopjojeni dhe ngjisni këtë adresë në platformën që dëshironi të tërhiqni.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Shkoni te Historia për të kontrolluar depozitën tuaj më të fundit.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Kujdes : nëse depozita juaj e kriptomonedhës nuk përpunohet menjëherë, kontaktoni shërbimin e Mbështetjes dhe jepni hash-in e ID-së së transaksionit në formularin e tekstit ose bashkëngjitni një lidhje url në transferimin tuaj në eksploruesin e bllokut.

Depozitoni në Pocket Option Vietnam nëpërmjet kartave bankare (Visa/Mastercard/JCB)

Në faqen Financa - Depozita , zgjidhni mënyrën e pagesës Visa, Mastercard.

Mund të jetë i disponueshëm në disa monedha në varësi të rajonit. Megjithatë, bilanci i llogarisë suaj tregtare do të financohet në USD (aplikohet konvertimi i monedhës).

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me Visa/Mastercard kërkon një verifikim të plotë të llogarisë përpara përdorimit. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur kartën tuaj.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.


Depozitoni në Pocket Option Vietnam nëpërmjet E-Pagesave (MoMo Pay, PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash)

Në faqen Financa - Depozita , zgjidhni një pagesë elektronike për të vazhduar me pagesën tuaj.

Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Shumica e pagesave përpunohen në çast. Përndryshe, mund t'ju duhet të specifikoni ID-në e transaksionit në një kërkesë për mbështetje.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit të eWallet kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "LOG IN TO ADV".
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.


Depozitoni në Pocket Option Vietnam nëpërmjet transfertës bankare

Transfertat bankare përfaqësohen në disa mënyra pagese, duke përfshirë transfertat bankare lokale, ndërkombëtare, SEPA, etj.

Në faqen Financa - Depozita , zgjidhni një transfertë bankare për të vazhduar me pagesën tuaj.

Futni të dhënat e kërkuara bankare dhe në hapin tjetër do të merrni një faturë. Paguani faturën duke përdorur llogarinë tuaj bankare për të përfunduar depozitën.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me tela bankare kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Kujdes : Mund të duhen disa ditë pune që transferta të merret nga banka jonë. Pasi të jenë marrë fondet, bilanci i llogarisë suaj do të përditësohet.

Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re. Fusni llogarinë tuaj për t'u identifikuar në bankën tuaj.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të depozitave, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaria tregtare në platformën tonë aktualisht disponohet vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Fondet do të konvertohen automatikisht. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë depozitimi ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam


Aplikimi i një kodi promovues të bonusit të depozitës

Për të aplikuar një kod promocional dhe për të marrë një bonus depozite, duhet ta ngjisni atë në kutinë e kodit promocional në faqen e depozitave.

Termat dhe kushtet e bonusit të depozitës do të shfaqen në ekran.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Plotësoni pagesën tuaj dhe bonusi i depozitës do t'i shtohet shumës së depozitës.


Zgjedhja e një gjoksi me avantazhe tregtare

Në varësi të shumës së depozitës, ju mund të zgjidhni një arkë që do t'ju japë një shumëllojshmëri të rastësishme të avantazheve tregtare.

Zgjidhni fillimisht një mënyrë pagese dhe në faqen tjetër, do të keni një përzgjedhje të opsioneve të disponueshme të Chests.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Nëse shuma e depozituar është më shumë ose e barabartë me atë të specifikuar në kërkesat e gjoksit, ju do të merrni një dhuratë automatikisht. Kushtet e gjoksit mund të shihen duke zgjedhur një gjoks.


Zgjidhja e problemeve të depozitave

Nëse depozita juaj nuk është përpunuar menjëherë, lundroni në seksionin e duhur të Shërbimit tonë të Mbështetjes, paraqisni një kërkesë të re për mbështetje dhe jepni informacionin e kërkuar në formular.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Ne do të hetojmë pagesën tuaj dhe do ta përfundojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Si të tërhiqni para nga opsioni i xhepit Vietnam

Shkoni te faqja " Financa " - " Tërheqja ".

Futni shumën e tërheqjes, zgjidhni një mënyrë pagese të disponueshme dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të plotësuar kërkesën tuaj. Ju lutemi vini re se shuma minimale e tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të mënyrës së tërheqjes.

Specifikoni kredencialet e llogarisë së marrësit në fushën "Numri i llogarisë".
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Tërhiqeni nga opsioni i xhepit përmes kriptomonedhës

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion të kriptomonedhës nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në VietnamZgjidhni një mënyrë pagese, shkruani shumën dhe adresën e Bitcoin që dëshironi të tërhiqni.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam


Tërhiqeni nga opsioni i xhepit përmes kartave bankare

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion Visa/Mastercard nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Ju lutemi vini re : në rajone të caktuara kërkohet verifikimi i kartës bankare përpara përdorimit të kësaj metode të tërheqjes. Shihni mënyrën e verifikimit të kartës bankare.

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Zgjidhni një kartë, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje. Ju lutemi vini re se në raste të caktuara mund të duhen deri në 3-7 ditë pune që banka të përpunojë një pagesë me kartë.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqeni nga opsioni i xhepit përmes E-Pagesave

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion e Wallet nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqe nga opsioni i xhepit nëpërmjet transfertës bankare

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion transferimi bankar nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Ju lutemi kontaktoni zyrën tuaj lokale të bankës për detajet e bankës.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe vendosni kërkesën tuaj për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.

Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të tërheqjes, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaritë e tregtimit në platformën tonë aktualisht janë të disponueshme vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të tërheqni fonde në llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Me shumë mundësi, fondet do të konvertohen në monedhën e llogarisë tuaj menjëherë pas marrjes së pagesës. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë tërheqjeje ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara. Kërkesat për tërheqje trajtohen brenda 1-3 ditëve të punës. Megjithatë, në disa raste, koha e tërheqjes mund të rritet deri në 14 ditë pune dhe ju do të njoftoheni për këtë në tavolinën e mbështetjes.

Anulimi i një kërkese për tërheqje

Ju mund të anuloni një kërkesë për tërheqje përpara se statusi të ndryshojë në "Përfunduar". Për ta bërë këtë, hapni faqen e Historisë së Financave dhe kaloni në pamjen "Tërheqjet".
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam
Gjeni tërheqjen në pritje dhe klikoni në butonin Anulo për të hedhur poshtë kërkesën për tërheqje dhe për të tërhequr fondet në bilancin tuaj.


Ndryshimi i detajeve të llogarisë së pagesës

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde nëpërmjet metodave që keni përdorur më parë për depozitimin në llogarinë tuaj tregtare. Nëse ka një situatë kur nuk mund të merrni më fonde në detajet e llogarisë së pagesave të përdorura më parë, mos ngurroni të kontaktoni zyrën e mbështetjes për të miratuar kredencialet e reja të tërheqjes.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam


Zgjidhja e problemeve të tërheqjes

Nëse keni bërë një gabim ose keni futur informacion të pasaktë, mund të anuloni kërkesën për tërheqje dhe të vendosni një të re më pas. Shihni seksionin Anulimi i një kërkese për tërheqje.

Në përputhje me politikat AML dhe KYC, tërheqjet janë të disponueshme vetëm për klientët e verifikuar plotësisht. Nëse tërheqja juaj është anuluar nga një menaxher, do të ketë një kërkesë të re mbështetjeje ku do të mund të gjeni arsyen e anulimit.

Në situata të caktuara kur pagesa nuk mund t'i dërgohet pagesës së zgjedhur, një specialist financiar do të kërkojë një metodë alternative të tërheqjes nëpërmjet tavolinës së mbështetjes.

Nëse nuk keni marrë një pagesë në llogarinë e specifikuar brenda pak ditësh pune, kontaktoni zyrën e mbështetjes për të sqaruar statusin e transferimit tuaj.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam

Shtimi i një karte të re për tërheqje

Pas përfundimit të verifikimit të kartës së kërkuar, mund të shtoni karta të reja në llogarinë tuaj. Për të shtuar një kartë të re, thjesht lundroni te Help - Support Service dhe krijoni një kërkesë të re mbështetjeje në seksionin përkatës.
Pocket Option Depozitoni dhe tërheqni para në Vietnam


Optimizimi i operacioneve financiare: Një udhërrëfyes drejt suksesit në opsionin e xhepit në Vietnam

Lundrimi i ndërlikimeve të transaksioneve financiare në Pocket Option mund të përmirësojë ndjeshëm përvojën e tregtimit për përdoruesit në Vietnam. Duke ndjekur hapat e përshkruar për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve, individët mund të thjeshtojnë ndërveprimet e tyre me platformën, duke u fokusuar më shumë në strategjitë e tyre tregtare dhe më pak në pengesat administrative. Angazhimi i Pocket Option për komoditetin e përdoruesit, i shoqëruar me kuptimin e funksionaliteteve nga përdoruesi, mund të hapë rrugën për një udhëtim të frytshëm në fushën e tregtimit në internet në Vietnam.
Thank you for rating.