Depozitë - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të depozitoni para në Pocket Option
Një depozitë ose një rimbushje e një llogarie tregtare është në dispozicion në mënyra të ndryshme. Kriteri kryesor i aksesueshmërisë është rajoni i klientit, si dhe cilësimet aktuale për pranimin e pagesave në platformë.


Si të depozitoni në opsionin e xhepit

Për të bërë një depozitë, hapni seksionin "Financa" në panelin e majtë dhe zgjidhni menynë "Depozita".
Si të depozitoni para në Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Ju lutemi vini re se shuma minimale e depozitës ndryshon në varësi të metodës së zgjedhur, si dhe në rajonin tuaj. Disa mënyra pagese kërkojnë verifikim të plotë të llogarisë.

Shuma e depozitës suaj mund të rrisë nivelin e profilit tuaj në përputhje me rrethanat. Klikoni në butonin "Сompare" për të parë veçoritë shtesë të një niveli më të lartë profili.
Si të depozitoni para në Pocket Option

Kujdes : Ju lutemi vini re se për arsye sigurie, tërheqja ofrohet vetëm nëpërmjet të njëjtave mënyra pagese që janë përdorur më parë për depozitat.


Kriptovalutat

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni kriptomonedhën e dëshiruar për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Shumica e pagesave përpunohen në çast. Megjithatë, nëse po dërgoni fonde nga një shërbim, ai mund të aplikojë një tarifë ose të dërgojë një pagesë në disa pjesë.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Futni shumën, zgjidhni dhuratën tuaj për depozitim dhe klikoni "Vazhdo".
Si të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do të shihni shumën dhe adresën për të depozituar në Pocket Option. Kopjoni dhe ngjisni këto informacione në platformën nga e cila dëshironi të tërhiqeni.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Shkoni te Historia për të kontrolluar depozitën tuaj më të fundit.
Si të depozitoni para në Pocket Option

Kujdes : nëse depozita juaj e kriptomonedhës nuk përpunohet në çast, kontaktoni shërbimin e Mbështetjes dhe jepni hash-in e ID-së së transaksionit në formularin e tekstit ose bashkëngjitni një lidhje url në transferimin tuaj në eksploruesin e bllokut.

Visa/Mastercard

Në faqen Financa - Depozita , zgjidhni mënyrën e pagesës Visa, Mastercard.

Mund të jetë i disponueshëm në disa monedha në varësi të rajonit. Megjithatë, bilanci i llogarisë suaj tregtare do të financohet në USD (aplikohet konvertimi i monedhës).

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me Visa/Mastercard kërkon një verifikim të plotë të llogarisë përpara përdorimit. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur kartën tuaj.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Pagesat elektronike

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një ePortofoli për të vazhduar me pagesën tuaj.

Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Shumica e pagesave përpunohen në çast. Përndryshe, mund t'ju duhet të specifikoni ID-në e transaksionit në një kërkesë për mbështetje.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit të ePortofolit kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur adresën e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "HYRJE NË ADV".
Si të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.


Transferte bankare

Transfertat bankare përfaqësohen në disa mënyra pagese, duke përfshirë transfertat bankare lokale, ndërkombëtare, SEPA, etj.

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një transfertë bankare për të vazhduar me pagesën tuaj.

Futni të dhënat e kërkuara bankare dhe në hapin tjetër do të merrni një faturë. Paguani faturën duke përdorur llogarinë tuaj bankare për të përfunduar depozitën.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me tela bankare kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Kujdes : Mund të duhen disa ditë pune që transferta të merret nga banka jonë. Pasi të jenë marrë fondet, bilanci i llogarisë suaj do të përditësohet.

Si të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re. Shkruani llogarinë tuaj për të hyrë në bankën tuaj.

Si të depozitoni para në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Monedha e përpunimit të depozitave, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaria tregtare në platformën tonë aktualisht disponohet vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Fondet do të konvertohen automatikisht. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë depozitimi ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara.
Si të depozitoni para në Pocket Option

Aplikimi i një kodi promovues të bonusit të depozitës

Për të aplikuar një kod promocional dhe për të marrë një bonus depozite, duhet ta ngjisni atë në kutinë e kodit promocional në faqen e depozitave.

Termat dhe kushtet e bonusit të depozitës do të shfaqen në ekran.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Plotësoni pagesën tuaj dhe bonusi i depozitës do t'i shtohet shumës së depozitës.


Zgjedhja e një gjoksi me avantazhe tregtare

Në varësi të shumës së depozitës, ju mund të zgjidhni një arkë që do t'ju japë një shumëllojshmëri të rastësishme të avantazheve tregtare.

Zgjidhni fillimisht një mënyrë pagese dhe në faqen tjetër, do të keni një përzgjedhje të opsioneve të disponueshme të Chests.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Nëse shuma e depozituar është më shumë ose e barabartë me atë të specifikuar në kërkesat e gjoksit, ju do të merrni një dhuratë automatikisht. Kushtet e gjoksit mund të shihen duke zgjedhur një gjoks.


Zgjidhja e problemeve të depozitave

Nëse depozita juaj nuk është përpunuar menjëherë, lundroni në seksionin e duhur të Shërbimit tonë të Mbështetjes, paraqisni një kërkesë të re për mbështetje dhe jepni informacionin e kërkuar në formular.
Si të depozitoni para në Pocket Option
Ne do të hetojmë pagesën tuaj dhe do ta përfundojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Thank you for rating.