Si të depozitoni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Tutoriale

Si të depozitoni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Pocket Option ofron shumë opsione të ndryshme pagese për depozitimin e parave në llogarinë tuaj tregtare. Në varësi të vendit tuaj, ju mund të depozitoni: të tilla si EUR, BRL ose GBP ... në llogarinë tuaj Pocket Option duke përdorur transferta bankare ose karta bankare. Le t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë dhe të fitoni para në tregun e opsioneve dixhitale në Pocket Option.