Identifikohu - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Hyni në llogarinë tuaj në Pocket Option dhe verifikoni informacionin bazë të llogarisë suaj. Sigurohuni që të siguroni llogarinë tuaj Pocket Option - ndërsa ne bëjmë gjithçka për ta mbajtur llogarinë tuaj të sigurt, ju gjithashtu keni fuqinë për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj Pocket Option.


Si të identifikoheni në opsionin e xhepit

Hyni në Pocket Option duke përdorur emailin

Një hyrje e thjeshtë në Pocket Option do t'ju kërkojë kredencialet tuaja dhe kaq. Klikoni " Identifikohu " dhe do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj. Nëse ju, në kohën e hyrjes, përdorni menynë "Më mbaj mend". Më pas në vizitat pasuese, mund ta bëni pa autorizim.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Sapo keni hyrë me sukses në llogarinë tuaj Pocket Option.Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.

Depozitoni para në llogarinë tuaj Pocket Option, mund të tregtoni në një llogari Real dhe të fitoni para reale.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option


Hyni në Pocket Option duke përdorur një llogari në Facebook

Ju gjithashtu keni mundësinë të hyni në llogarinë tuaj përmes Facebook. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në butonin “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option do të kërkojë qasje te emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Hyni në Pocket Option duke përdorur një llogari Google

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google .
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit dhe të klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj Pocket Option.

Hyni në aplikacionin Pocket Option iOS

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me identifikimin në aplikacionin e internetit Pocket Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “PO Trade” dhe instaloni atë në iPhone ose iPad.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option duke përdorur emailin tuaj. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option


Hyni në aplikacionin Pocket Option Android

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Pocket Option Broker" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Është e lehtë të identifikohesh në llogarinë tënde të Pocket Option përmes aplikacionit. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ndërfaqja tregtare me llogarinë Reale.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option

Si të ndryshoni fjalëkalimin tuaj të Pocket Option

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit" nën butonin "Hyrja".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Do të hapet një njoftim se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ai do të rivendosë fjalëkalimin tuaj dhe do t'ju çojë në faqen e internetit të "Pocket Option" për t'ju njoftuar se keni rivendosur fjalëkalimin tuaj me sukses dhe më pas kontrolloni edhe një herë kutinë hyrëse. Do të merrni një email të dytë me një fjalëkalim të ri.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kjo eshte! tani mund të hyni në platformën Pocket Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "RESTORE". Më pas bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni i uebit.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option


Identifikohu në Pocket Option Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit tonë . Kliko "LOGIN".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option

Si të verifikoni llogarinë në opsionin e xhepit

Verifikimi i të dhënave të përdoruesit është një procedurë e detyrueshme në përputhje me kërkesat e politikës KYC (Njih klientin tënd) si dhe me rregullat ndërkombëtare kundër pastrimit të parave (Anti Money Laundering).

Duke ofruar shërbime brokerimi për tregtarët tanë, ne jemi të detyruar të identifikojmë përdoruesit dhe të monitorojmë aktivitetin financiar. Kriteret bazë të identifikimit në sistem janë verifikimi i identitetit, adresa e banimit të klientit dhe konfirmimi me email.


Verifikimi i adresës së emailit

Pasi të jeni regjistruar, do të merrni një email konfirmimi (një mesazh nga Pocket Option) i cili përfshin një lidhje që duhet të klikoni për të verifikuar adresën tuaj të emailit.

Nëse nuk e keni marrë emailin menjëherë, hapni profilin tuaj duke klikuar "Profile" dhe më pas kliko "PROFILE"
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Dhe në bllokun "Informacioni i identitetit" klikoni në butonin "Ridërgo" për të dërguar një email tjetër konfirmimi.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Nëse nuk merrni fare një email konfirmimi nga ne, dërgoni një mesazh në [email protected] nga adresa juaj e emailit të përdorur në platformë dhe ne do ta konfirmojmë emailin tuaj manualisht.


Verifikimi i identitetit

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj dhe të ngarkoni dokumentet e kërkuara.

Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.

Kujdes: Ju lutemi vini re se duhet të vendosni të gjitha informacionet personale dhe të adresës në seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës përpara se të ngarkoni dokumentet.

Për verifikimin e identitetit ne pranojmë një skanim/fotografi të pasaportës, kartën e identitetit lokal (të dyja anët), patentë shoferin (të dyja anët). Klikoni ose hidhni imazhet në seksionet përkatëse të profilit tuaj.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Imazhi i dokumentit duhet të jetë me ngjyrë, i paprerë (të gjitha skajet e dokumentit duhet të jenë të dukshme) dhe me rezolucion të lartë (të gjitha informacionet duhet të jenë qartësisht të dukshme).
Shembull:
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kërkesa për verifikim do të krijohet sapo të ngarkoni imazhet. Ju mund të gjurmoni ecurinë e verifikimit tuaj në biletën e duhur të mbështetjes, ku një specialist do të përgjigjet.

Verifikimi i adresës

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj dhe të ngarkoni dokumentet e kërkuara.

Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.

Kujdes: Ju lutemi vini re se duhet të vendosni të gjitha informacionet personale dhe të adresës në seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës përpara se të ngarkoni dokumentet.

Të gjitha fushat duhet të plotësohen (përveç “rreshtit të adresës 2” që është opsionale). Për verifikimin e adresës, ne pranojmë dokumentin e adresës të lëshuar në letër të lëshuar në emër dhe adresë të mbajtësit të llogarisë jo më shumë se 3 muaj më parë (fatura e shërbimeve, pasqyra bankare, certifikata e adresës). Klikoni ose hidhni imazhet në seksionet përkatëse të profilit tuaj.
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Imazhi i dokumentit duhet të jetë me ngjyra, me rezolucion të lartë dhe i paprerë (të gjitha skajet e dokumentit janë qartë të dukshme dhe të paprera).

Shembull:
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kërkesa për verifikim do të krijohet sapo të ngarkoni imazhet. Ju mund të gjurmoni ecurinë e verifikimit tuaj në biletën e duhur të mbështetjes, ku një specialist do të përgjigjet.


Verifikimi i kartës bankare

Verifikimi i kartës bëhet i disponueshëm kur kërkohet një tërheqje me këtë metodë.

Pasi të krijohet kërkesa për tërheqje hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionin "Verifikimi i Kartës së Kreditit/Debitit".
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Për verifikimin e kartës bankare, duhet të ngarkoni imazhe (foto) të skanuara të anëve të përparme dhe të pasme të kartës suaj në seksionet përkatëse të Profilit tuaj (Verifikimi i Kartës së Kreditit/Debitit). Në anën e përparme, ju lutemi mbuloni të gjitha shifrat përveç 4 shifrave të para dhe të fundit. Në anën e pasme të kartës, mbuloni kodin CVV dhe sigurohuni që karta të jetë e nënshkruar.

Shembull:
Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Një kërkesë verifikimi do të krijohet pasi të fillojë procesi. Ju mund ta përdorni atë kërkesë për të ndjekur progresin e verifikimit ose për të kontaktuar ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.

Thank you for rating.