Shkarko - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option në telefonin iOS

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar Pocket Option nga App Store ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Merrni aplikacionin Pocket Option për iOS

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin Pocket Option dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt, hapja e një llogarie përmes aplikacionit iOS është shumë e thjeshtë, klikoni "Hap llogari" dhe ndiqni këto hapa të thjeshtë:
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Vazhdo Demon" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS.


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option në telefonin Android

Aplikacioni i tregtimit Pocket Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan. Gjithashtu nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Pocket Option nga dyqani Google Play ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Pocket Option Broker” dhe shkarkoni atë në telefonin tuaj Android.

Merrni aplikacionin Pocket Option për Android

Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin Pocket Option dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt, është shumë e thjeshtë të hapësh një llogari edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë: klikoni "Hap llogari".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Vazhdo Demon" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe. Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për telefonin celular (Android, iOS)
Thank you for rating.