Regjistrimi

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Le të fillojmë me disa hapa të shpejtë dhe të thjeshtë për të regjistruar një llogari Pocket Option në aplikacionin Pocket Option ose në faqen e internetit të Pocket Option. Pastaj plotësoni Verifikimin e Identitetit në llogarinë tuaj Pocket Option, ky proces zakonisht zgjat disa minuta për të përfunduar.


Si të regjistroheni në opsionin Pocket

Filloni tregtimin në internet me 1 klik

Është kaq e lehtë të tregtosh në Pocket Option duke klikuar në butonin "FILLO ME NJË KLIK" . Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo .
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: Regjistrohuni me adresën tuaj të emailit, llogarinë tuaj në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Regjistro llogarinë Pocket Option në Facebook

Ju mund të regjistroheni nëpërmjet një rrjeti social duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu” , Pocket Option po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.

Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.

Përdorimi i një llogarie Demo është një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar se si të tregtoni dhe të kuptoni gjithçka shumë më shpejt pa pasur frikë se mos humbni fondet tuaja.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të depozitoni para në opsionin e xhepit

Regjistro llogarinë Pocket Option me Google

1. Për më tepër, ju mund të regjistroni një llogari Pocket Option përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Regjistro llogarinë Pocket Option me një email

Ju keni mundësinë të regjistroni llogarinë tuaj përmes Email-it duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
  1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe vendosni një fjalëkalim.
  2. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
  3. Klikoni " Regjistrohu ".

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option


Regjistro llogarinë Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
urime! Regjistrimi juaj ka përfunduar! Tani nuk ju nevojitet asnjë regjistrim për të hapur një llogari demo .$1000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option


Regjistroni një llogari në aplikacionin Pocket Option iOS

Tregtoni në lëvizje, direkt nga telefoni juaj me aplikacionin Pocket Option. Do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ju nuk duhet të shpenzoni paratë tuaja për tregti menjëherë. Ne ofrojmë llogari demo praktike, të cilat do t'ju lejojnë të provoni investimin me para virtuale duke përdorur të dhëna reale të tregut.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option

Regjistroni një llogari në aplikacionin Pocket Option Android

Duhet të instaloni aplikacionin Pocket Option Broker për të krijuar një llogari për tregtim ose mund të ndiqni lidhjen për të shkarkuar aplikacionin menjëherë

Shtypni butonin " Instalo " në Google Play. Prisni që procesi i instalimit të përfundojë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Real.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit
Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me llogarinë Real.

Si të verifikoni llogarinë në opsionin e xhepit

Verifikimi i të dhënave të përdoruesit është një procedurë e detyrueshme në përputhje me kërkesat e politikës KYC (Njih klientin tënd) si dhe me rregullat ndërkombëtare kundër pastrimit të parave (Anti Money Laundering).

Duke ofruar shërbime brokerimi për tregtarët tanë, ne jemi të detyruar të identifikojmë përdoruesit dhe të monitorojmë aktivitetin financiar. Kriteret bazë të identifikimit në sistem janë verifikimi i identitetit, adresa e banimit të klientit dhe konfirmimi me email.

Verifikimi i adresës së emailit

Pasi të jeni regjistruar, do të merrni një email konfirmimi (një mesazh nga Pocket Option) i cili përfshin një lidhje që duhet të klikoni për të verifikuar adresën tuaj të emailit.

Nëse nuk e keni marrë emailin menjëherë, hapni profilin tuaj duke klikuar "Profile" dhe më pas kliko "PROFILE"
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Dhe në bllokun "Informacioni i identitetit" klikoni në butonin "Ridërgo" për të dërguar një email tjetër konfirmimi.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Nëse nuk merrni fare një email konfirmimi nga ne, dërgoni një mesazh në [email protected] nga adresa juaj e emailit të përdorur në platformë dhe ne do ta konfirmojmë emailin tuaj manualisht.


Verifikimi i identitetit

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj dhe të ngarkoni dokumentet e kërkuara.

Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.

Kujdes: Ju lutemi vini re se duhet të vendosni të gjitha informacionet personale dhe të adresës në seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës përpara se të ngarkoni dokumentet.

Për verifikimin e identitetit ne pranojmë një skanim/fotografi të pasaportës, kartën e identitetit lokal (të dyja anët), patentë shoferin (të dyja anët). Klikoni ose hidhni imazhet në seksionet përkatëse të profilit tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Imazhi i dokumentit duhet të jetë me ngjyrë, i paprerë (të gjitha skajet e dokumentit duhet të jenë të dukshme) dhe me rezolucion të lartë (të gjitha informacionet duhet të jenë qartësisht të dukshme).
Shembull:
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kërkesa për verifikim do të krijohet sapo të ngarkoni imazhet. Ju mund të gjurmoni ecurinë e verifikimit tuaj në biletën e duhur të mbështetjes, ku një specialist do të përgjigjet.

Verifikimi i adresës

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj dhe të ngarkoni dokumentet e kërkuara.

Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.

Kujdes: Ju lutemi vini re se duhet të vendosni të gjitha informacionet personale dhe të adresës në seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës përpara se të ngarkoni dokumentet.

Të gjitha fushat duhet të plotësohen (përveç “rreshtit të adresës 2” që është opsionale). Për verifikimin e adresës, ne pranojmë dokumentin e adresës të lëshuar në letër, të lëshuar në emër dhe adresë të mbajtësit të llogarisë jo më shumë se 3 muaj më parë (fatura e shërbimeve, pasqyra bankare, certifikata e adresës). Klikoni ose hidhni imazhet në seksionet përkatëse të profilit tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Imazhi i dokumentit duhet të jetë me ngjyra, me rezolucion të lartë dhe i paprerë (të gjitha skajet e dokumentit janë qartë të dukshme dhe të paprera).

Shembull:
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Kërkesa për verifikim do të krijohet sapo të ngarkoni imazhet. Ju mund të gjurmoni ecurinë e verifikimit tuaj në biletën e duhur të mbështetjes, ku një specialist do të përgjigjet.


Verifikimi i kartës bankare

Verifikimi i kartës bëhet i disponueshëm kur kërkohet një tërheqje me këtë metodë.

Pasi të krijohet kërkesa për tërheqje hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionin "Verifikimi i Kartës së Kreditit/Debitit".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Për verifikimin e kartës bankare, duhet të ngarkoni imazhe (foto) të skanuara të anëve të përparme dhe të pasme të kartës suaj në seksionet përkatëse të Profilit tuaj (Verifikimi i Kartës së Kreditit/Debitit). Në anën e përparme, ju lutemi mbuloni të gjitha shifrat përveç 4 shifrave të para dhe të fundit. Në anën e pasme të kartës, mbuloni kodin CVV dhe sigurohuni që karta të jetë e nënshkruar.

Shembull:
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Pocket Option
Një kërkesë verifikimi do të krijohet pasi të fillojë procesi. Ju mund ta përdorni atë kërkesë për të ndjekur progresin e verifikimit ose për të kontaktuar ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!