Promovimi i depozitës së parë të Pocket Option - Bonus 50%.

Promovimi i depozitës së parë të Pocket Option - Bonus 50%.
  • Periudha e promovimit: E pakufizuar
  • Promovimet: 50% bonus në depozitën tuaj të parë

Pocket Option sjell një bonus depozite prej 50% për klientët e rinj të kompanisë. Tregtarët duhet të hapin llogari të drejtpërdrejta dhe të plotësojnë procedurat e mëtejshme për të aplikuar për bonus depozite prej 50%. Oferta është e zbatueshme : Të gjithë klientët e rinj Si të aplikoni:
Promovimi i depozitës së parë të Pocket Option - Bonus 50%.  1. Hapni një llogari të drejtpërdrejtë.
  2. Depozitoni $50 ose më shumë dhe merrni një bonus 50%.


Kushtet e kushteve – BONUS I DEPOZITAVE me opsione xhepi

  • Bonusi është i zbatueshëm vetëm për klientin e ri.
  • Llogaria duhet të verifikohet përpara se të bëni ndonjë tërheqje.
  • Kjo ofertë mund të ndërpritet në çdo kohë pa një njoftim të tillë.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!