Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Ne u ofrojmë klientëve mundësinë për të kryer tregti të plotë dhe për të përdorur të gjitha veçoritë që mund të ofrojë platforma tregtare me opsione xhepi. Shkarkoni aplikacionin zyrtar Pocket Option për pajisjen tuaj Windows dhe merrni akses të menjëhershëm në përvojën më të avancuar të tregtimit nga kudo në botë.


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option në laptop/PC

Aplikacioni Desktop i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të tij. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar Pocket Option këtu në Laptopin/PC-në tuaj.

Merrni aplikacionin Pocket Option

Pas shkarkimit me sukses, ndiqni këto hapa për ta instaluar atë në laptop/PC:

1. Gjeni dhe klikoni dy herë skedarin PocketOptionSetup.msi . (Zakonisht do të jetë në dosjen tuaj Shkarkime.)
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
2. Do të shfaqet një kuti dialogu. Ndiqni udhëzimet për të instaluar softuerin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
3. Softueri do të instalohet. Tani mund ta hapni aplikacionin (zakonisht do të jetë në ekranin e desktopit.)

Pasi ta ekzekutoni. Do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo . Kliko "VAZHDO TRADING DEMO" për të filluar tregtimin me 10,000 $ në llogarinë demonstruese

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Kliko "REGJISTRIM" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e poshtëm majtas.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Ose klikoni butonin " Regjistrimi " në këndin e sipërm të djathtë.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
2. Për t'u regjistruar ju duhet të plotësoni të dhënat e nevojshme dhe të klikoni "REGJISTROHU"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni marrëveshjen dhe kontrolloni atë
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj , Pocket Option do t'ju dërgojë një email konfirmimi . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Klikoni "VAZHDO TREGTIMIN DEMO"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Nëse dëshironi të përdorni llogarinë reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Për të filluar tregtimin Live ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (shuma minimale e investimit është 10 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)

Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes llogarisë së internetit në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , "Pocket Option" po kërkon qasje në: emrin dhe fotografinë e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option për laptop/PC (Windows)
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.
Thank you for rating.