Депозит - Pocket Option North Macedonia - Pocket Option Северна Македонија

Како да депонирате пари на Pocket Option
Надополнувањето на депозит или трговска сметка е достапно на различни начини. Главниот критериум за пристапност е регионот на клиентот, како и тековните поставки за прифаќање плаќања на платформата.


Како да депонирате на џебна опција

За да направите депозит, отворете го делот „Финансии“ во левиот панел и изберете го менито „Депозит“.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Изберете пригоден начин на плаќање и следете ги упатствата на екранот за да го завршите плаќањето. Ве молиме имајте предвид дека минималниот износ на депозит варира во зависност од избраниот метод, како и од вашиот регион. Некои начини на плаќање бараат целосна потврда на сметката.

Износот на вашиот депозит може соодветно да го зголеми нивото на вашиот профил. Кликнете на копчето „Сompare“ за да ги видите дополнителните функции на повисоко ниво на профил.
Како да депонирате пари на Pocket Option

Внимание : Ве молиме имајте предвид дека од безбедносни причини повлекувањето е достапно само преку истите начини на плаќање кои претходно биле користени за депозити.


Криптовалути

На страницата Финансии - Депозит, изберете ја саканата криптовалута за да продолжите со плаќањето и следете ги упатствата на екранот.

Повеќето плаќања се обработуваат веднаш. Меѓутоа, ако испраќате средства од услуга, таа може да примени такса или да испрати плаќање во неколку делови.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Изберете ја крипто валутата што сакате да ја депонирате.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Внесете ја сумата, изберете го подарокот за депозит и кликнете „Продолжи“.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ги видите износот и адресата за депонирање на Pocket Option. Копирајте ги и залепете ги овие информации во платформата од која сакате да се повлечете.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Одете во Историја за да го проверите вашиот најнов депозит.
Како да депонирате пари на Pocket Option

Внимание : ако вашиот депозит во криптовалута не се обработи веднаш, контактирајте ја службата за поддршка и обезбедете го хашот за ID на трансакцијата во текстуалната форма или прикачете URL-врска до вашиот трансфер во истражувачката блок.

Visa/Mastercard

На страницата Финансии - Депозит , изберете го начинот на плаќање Visa, Mastercard.

Може да биде достапен во неколку валути во зависност од регионот. Сепак, салдото на вашата трговска сметка ќе се финансира во УСД (се применува конверзија на валута).

Внимание : За одредени земји и региони, методот на депозит Visa/Mastercard бара целосна потврда на сметката пред употреба. Минималниот износ на депозит исто така варира.

Како да депонирате пари на Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ве пренасочи на нова страница за да ја внесете вашата картичка.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Откако ќе заврши плаќањето, ќе бидат потребни неколку моменти да се појави на состојбата на вашата трговска сметка.

Е-плаќања

На страницата Финансии - Депозит, изберете е-паричник за да продолжите со плаќањето.

Следете ги упатствата на екранот за да го завршите плаќањето. Повеќето плаќања се обработуваат веднаш. Во спротивно, можеби ќе треба да го наведете ID на трансакцијата во барање за поддршка.

Внимание : За одредени земји и региони, методот на депозит на еПаричник бара целосна проверка на сметката. Минималниот износ на депозит исто така варира.

Како да депонирате пари на Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ве пренасочи на нова страница за да ја внесете адресата на е-пошта и лозинката на вашата сметка на Advcash и кликнете на копчето „НАЈГЛЕДИ СО ADV“.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Откако ќе заврши плаќањето, ќе бидат потребни неколку моменти да се појави на состојбата на вашата трговска сметка.


Банкарски трансфер

Банкарските трансфери се претставени во неколку начини на плаќање, вклучувајќи локални банкарски трансфери, меѓународни, СЕПА, итн.

На страницата Финансии - Депозит, изберете жичен трансфер за да продолжите со плаќањето.

Внесете ги бараните банкарски податоци и на следниот чекор ќе добиете фактура. Платете ја фактурата користејќи ја вашата банкарска сметка за да го комплетирате депозитот.

Внимание : За одредени земји и региони, методот на банкарски депозит бара целосна проверка на сметката. Минималниот износ на депозит исто така варира.

Внимание : Може да поминат неколку работни дена за да го прими трансферот од нашата банка. Откако ќе се примат средствата, состојбата на вашата сметка ќе се ажурира.

Како да депонирате пари на Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ве пренасочи на нова страница. Внесете ја вашата сметка за да се најавите во вашата банка.

Како да депонирате пари на Pocket Option

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Валута за обработка на депозитите, времето и применливите надоместоци

Трговската сметка на нашата платформа моментално е достапна само во УСД. Сепак, можете да ја надополнувате вашата сметка во која било валута, во зависност од начинот на плаќање. Средствата ќе се конвертираат автоматски. Ние не наплаќаме никакви такси за депозит или конверзија на валута. Сепак, системот за плаќање што го користите може да примени одредени такси.
Како да депонирате пари на Pocket Option

Примена на промотивен код за бонус за депозит

За да примените промотивен код и да добиете бонус за депозит, треба да го залепите во полето за промотивен код на страницата за депозит.

Условите за бонусот за депозит ќе се појават на екранот.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Завршете ја вашата уплата и бонусот за депозит ќе биде додаден на износот на депозитот.


Избор на ковчег со трговски предности

Во зависност од износот на депозитот, можете да изберете ковчег што ќе ви даде случаен асортиман на предности за тргување.

Прво изберете начин на плаќање и на следната страница ќе имате избор на достапни опции за ковчези.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Доколку депонираниот износ е поголем или еднаков на наведеното во барањата за ковчег, ќе добиете подарок автоматски. Состојбите на градите може да се видат со избирање на градите.


Решавање проблеми со депозит

Ако вашиот депозит не е обработен веднаш, одете до соодветниот дел од нашата услуга за поддршка, поднесете ново барање за поддршка и наведете ги потребните информации во формуларот.
Како да депонирате пари на Pocket Option
Ќе ја испитаме вашата уплата и ќе ја завршиме што е можно поскоро.
Thank you for rating.