Преземи - Pocket Option North Macedonia - Pocket Option Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)


Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Pocket Option на телефон со iOS

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување со џебна опција за iOS се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.

Преземете ја официјалната апликација Pocket Option од App Store или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „PO Trade“ и преземете ја на вашиот iPhone или iPad.

Преземете ја апликацијата Pocket Option за iOS

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да се регистрирате на апликацијата Pocket Option и да се најавите за да започнете со тргување.

Всушност, прилично е едноставно да отворите сметка преку апликацијата iOS, кликнете на „Отвори сметка“ и следете ги овие едноставни чекори:
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
  1. Внесете важечка адреса за е-пошта.
  2. Направете силна лозинка.
  3. Проверете го договорот и кликнете на „Регистрирај се“
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Секоја чест! Успешно се регистриравте, кликнете „Продолжи со демо“ за тргување со демо сметка.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Имате 1.000 долари на демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред iOS.


Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Pocket Option на телефонот со Android

Апликацијата за тргување со џебна опција за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата. Исто така, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Преземете ја официјалната мобилна апликација Pocket Option од продавницата на Google Play или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „Pocket Option Broker“ и преземете ја на вашиот телефон со Android.

Преземете ја апликацијата Pocket Option за Android

Кликнете на [Install] за да го завршите преземањето.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да се регистрирате на апликацијата Pocket Option и да се најавите за да започнете со тргување.

Всушност, прилично е едноставно да се отвори сметка и преку апликацијата Android. Ако сакате да се регистрирате преку апликацијата Android, следете ги овие лесни чекори: кликнете на „Отвори сметка“.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
  1. Внесете важечка адреса за е-пошта.
  2. Направете силна лозинка.
  3. Проверете го договорот и кликнете на „Регистрирај се“
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Секоја чест! Успешно се регистриравте, кликнете „Продолжи со демо“ за тргување со демо сметка.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Имате 1.000 долари на демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици. Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред со Android.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Thank you for rating.