Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Упатства

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)

На клиентите им нудиме можност да спроведуваат целосно тргување и да ги користат сите карактеристики што ги нуди платформата за тргување со џебна опција. Преземете ја официјалната апликација Pocket Option за вашиот уред со Windows и добијте брз пристап до најсовременото тргување искуство од каде било во светот.
Како да отворите сметка и да повлечете пари од Pocket Option
Упатства

Како да отворите сметка и да повлечете пари од Pocket Option

Отворете сметка на Pocket Option од апликацијата Pocket Option или веб-локацијата на Pocket Option со вашата е-пошта, сметка на Facebook или Google и повлечете ги вашите средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Упатства

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option

Ако управувате со веб-страница во просторот за финансиски или бинарни опции, или на други начини имате пристап до луѓе кои можеби се занимаваат со трговија, сега има неколку одлични придружни програми, страници и мрежи за бинарни опции преку кои можете да заработите пари на тие посетители/читатели. Овие партнерски шеми работат на идејата за генерирање на водство и/или споделување на профитот. Добивате плата за испраќање клиенти на брокер. Колку ќе добиете плата зависи од тоа колку потенцијални клиенти ќе успеете да генерирате и колку од овие потенцијали се претвораат во клиенти кои плаќаат за брокерот. Со интерес за бинарни опции на највисоко ниво на сите времиња, има многу пари кои лебдат наоколу и чекаат да бидат заработени. Најди ги најплатените програми овде
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option

Кога отворате сметка на Pocket Option, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Pocket Option обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате пари на вашата сметка.
Како да се регистрирате и потврдите сметката на Pocket Option
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Pocket Option

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за регистрирање сметка на Pocket Option на апликацијата Pocket Option или веб-локацијата Pocket Option. Потоа завршете ја верификацијата на идентитетот на вашата сметка на Pocket Option, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Како да се најавите и да започнете со тргување со дигитални опции на Pocket Option
Упатства

Како да се најавите и да започнете со тргување со дигитални опции на Pocket Option

Честитки, успешно регистриравте сметка за Pocket Option. Сега, можете да ја користите таа сметка за да се најавите на Pocket Option како во упатството подолу. Потоа може да тргувате со дигитални опции на нашата платформа.