Логирај Се - Pocket Option North Macedonia - Pocket Option Северна Македонија

Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Најавете се на вашата сметка на Pocket Option и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Pocket Option - додека правиме се за да ја зачуваме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Pocket Option.


Како да се најавите на Pocket Option

Најавете се на Pocket Option користејќи ја е-поштата

Едноставно најавување на Pocket Option ќе ве праша за вашите ингеренции и тоа е тоа. Кликнете на Најави се и ќе се појави формуларот за пријавување.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка. Ако вие, во моментот на најавување, користете го менито „Запомни ме“. Потоа, на следните посети, можете да го направите тоа без овластување.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Само што успешно се најавивте на вашата сметка на Pocket Option.Имате 1.000 долари на вашата демо сметка.

Депонирајте пари на вашата сметка на Pocket Option, можете да тргувате на Реална сметка и да заработите вистински пари.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option


Најавете се на Pocket Option користејќи сметка на Facebook

Вие исто така имате можност да се најавите на вашата сметка преку Facebook. За да го направите тоа, потребно е само:

1. Кликнете на копчето Facebook.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата за е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , Pocket Option ќе побара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Pocket Option.


Најавете се на Pocket Option користејќи сметка на Google

1. За овластување преку вашата сметка на Google, треба да кликнете на копчето Google .
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на сметката на Google, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта и да кликнете на „Следно“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
После тоа, ќе бидете однесени на вашата сметка на Pocket Option.

Пријавете се во апликацијата Pocket Option iOS

Пријавувањето на мобилната платформа iOS е слично на најавувањето на веб-апликацијата Pocket Option. Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „PO Trade“ и инсталирајте ја на вашиот iPhone или iPad.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата Pocket Option користејќи ја вашата е-пошта. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка , а потоа кликнете на копчето „ПОВЛЕЗЕТЕ“ .
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Имате 1.000 долари на вашата демо сметка.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option


Најавете се во апликацијата Pocket Option Android

Мора да ја посетите продавницата на Google Play и да пребарувате за „Pocket Option Broker“ за да ја најдете оваа апликација или кликнете овде . По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата Pocket Option користејќи ја вашата е-пошта.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Лесно е да се најавите на вашата сметка на Pocket Option преку апликацијата. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка, а потоа кликнете на копчето „ПОВЛЕЗЕТЕ“ .
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Интерфејс за тргување со Реална сметка.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option

Како да ја смените лозинката за Pocket Option

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа, кликнете на врската „Враќање лозинка“ под копчето Најави.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Потоа, системот ќе отвори прозорец каде што ќе биде побарано да ја вратите лозинката. Треба да му дадете на системот соодветна адреса за е-пошта.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Ќе се отвори известување дека е испратена е-пошта на оваа адреса за е-пошта за ресетирање на лозинката.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Понатаму во писмото во вашата е-пошта, ќе ви биде понудено да ја промените вашата лозинка. Кликнете на „Враќање на лозинка“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Ќе ја ресетира вашата лозинка и ќе ве одведе до веб-страницата на Pocket Option за да ве извести дека успешно сте ја ресетирале лозинката и потоа уште еднаш проверете го сандачето. Ќе добиете втора е-пошта со нова лозинка.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Тоа е тоа! сега можете да се најавите на платформата Pocket Option користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.

Ако ја користите мобилната апликација

За да го направите тоа, кликнете на врската „Враќање лозинка“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте за време на регистрацијата и кликнете на копчето „RESTORE“. Потоа направете ги истите преостанати чекори како веб-апликацијата.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option


Најавете се на Pocket Option Mobile Web

Ако сакате да тргувате на мобилната веб-верзија на платформата за тргување Pocket Option, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, посетете ја веб-страницата на нашиот брокер . Кликнете на „Најави се“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка , а потоа кликнете на копчето „ПОВЛЕЗЕТЕ“ .
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Тука си! Сега ќе можете да тргувате на мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Имате 1.000 долари на вашата демо сметка.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option

Како да ја потврдите сметката на џебната опција

Проверката на корисничките податоци е задолжителна процедура во согласност со барањата на политиката на KYC (Запознајте го вашиот клиент) како и меѓународните правила за спречување на перење пари (Anti Money Laundering).

Со обезбедување на брокерски услуги на нашите трговци, ние сме должни да ги идентификуваме корисниците и да ја следиме финансиската активност. Основните критериуми за идентификација во системот се верификација на идентитетот, адреса на живеење на клиентот и потврда на е-пошта.


Потврда на адресата на е-пошта

Откако ќе се регистрирате, ќе добиете е-пошта за потврда (порака од Pocket Option) која вклучува врска на која треба да кликнете за да ја потврдите вашата адреса на е-пошта.

Ако не сте ја примиле е-поштата веднаш, отворете го вашиот Профил со кликнување на „Профил“ и потоа кликнете „ПРОФИЛ“
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
И во блокот „Идентитетски информации“ кликнете на копчето „Повторно испратете“ за да испратите друга е-пошта за потврда.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Ако воопшто не добиете е-пошта за потврда од нас, испратете порака на [email protected] од вашата е-пошта што се користи на платформата и ние рачно ќе ја потврдиме вашата е-пошта.


Проверка на идентитетот

Процесот на верификација започнува откако ќе ги пополните информациите за идентитет и адреса во вашиот профил и ќе ги поставите потребните документи.

Отворете ја страницата Профил и лоцирајте ги секциите Статус на идентитет и статус на адреса.

Внимание: Ве молиме имајте предвид, треба да ги внесете сите лични информации и информации за адресата во секциите Статус на идентитет и статус на адреса пред да ги поставите документите.

За проверка на идентитетот прифаќаме скенирање/фото слика на пасош, локална лична карта (од двете страни), возачка дозвола (од двете страни). Кликнете или испуштете ги сликите во соодветните делови од вашиот профил.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Сликата на документот мора да биде обоена, отсечена (сите рабови на документот мора да бидат видливи) и со висока резолуција (сите информации мора да бидат јасно видливи).
Пример:
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Барањето за верификација ќе се креира откако ќе ги поставите сликите. Можете да го следите напредокот на вашата потврда во соодветниот билет за поддршка, каде специјалист ќе ви одговори.

Потврда на адресата

Процесот на верификација започнува откако ќе ги пополните информациите за идентитет и адреса во вашиот профил и ќе ги поставите потребните документи.

Отворете ја страницата Профил и лоцирајте ги секциите Статус на идентитет и статус на адреса.

Внимание: Ве молиме имајте предвид, треба да ги внесете сите лични информации и информации за адресата во секциите Статус на идентитет и статус на адреса пред да ги поставите документите.

Мора да се пополнат сите полиња (освен „адресната линија 2“ која е изборна). За проверка на адресата, прифаќаме документ за доказ за адреса издаден во хартија, издаден на име и адреса на сопственикот на сметката пред не повеќе од 3 месеци (сметка за комунални услуги, извод од банка, потврда за адреса). Кликнете или испуштете ги сликите во соодветните делови од вашиот профил.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Сликата на документот мора да биде во боја, со висока резолуција и неотсечена (сите рабови на документот се јасно видливи и неотсечени).

Пример:
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Барањето за верификација ќе се креира откако ќе ги поставите сликите. Можете да го следите напредокот на вашата потврда во соодветниот билет за поддршка, каде специјалист ќе ви одговори.


Проверка на банкарска картичка

Потврдата на картичката станува достапна по барањето за повлекување со овој метод.

Откако ќе се креира барањето за повлекување, отворете ја страницата Профил и лоцирајте го делот „Потврда на кредитна/дебитна картичка“.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
За верификација на банкарска картичка, треба да прикачите скенирани слики (фотографии) од предната и задната страна на вашата картичка во соодветните делови од вашиот профил (верификација на кредитна/дебитна картичка). На предната страна, покријте ги сите цифри освен првата и последната 4 цифра. На задната страна на картичката, покријте ја шифрата CVV и проверете дали картичката е потпишана.

Пример:
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Ќе се креира барање за верификација откако ќе се започне процесот. Може да го искористите тоа барање за да го следите напредокот на потврдата или да го контактирате нашиот тим за поддршка за помош.

Thank you for rating.