како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option

како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option

Во поставките за профил можете да ги овозможите и оневозможите известувањата за е-пошта и звук. Освен тоа, можете да го промените јазикот на платформата.
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option


Наоѓање на ID на профилот

Можете да го најдете вашиот ID на профилот со кликнување на аватарот во горниот десен дел од интерфејсот за тргување или во делот „Трговски профил“ под аватарот:
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option


Поставување на аватарот

На страницата „ Профил “ скролувајте до делот „Социјално тргување“ и користете ја „кликнете или испуштете ја сликата овде“ за да ја поставите саканата слика како аватар.
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option


Промена на прекар

На страницата „ Профил “ скролувајте до делот „Социјално тргување“ и кликнете „Прекар“ за да го поставите саканиот прекар за рејтинзите за разговор и социјално тргување.
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option


Сокривање профил од социјално тргување

На страницата „Профил“ скролувајте до делот „Социјално тргување“ и кликнете на копчето „Сокриј го мојот профил“ за да ја оневозможите можноста за копирање на вашите занаети од други корисници.
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option


Поставки за известување

На страницата Профил, скролувајте надолу до делот Поставки и изберете дали да примате известувања за е-пошта и звуци.
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option

Затворање сметка

Ако сакате да престанете да ја користите вашата трговска сметка на Pocket Option, можете да ја затворите во секое време од вашиот профил. Најдете го копчето „Избриши сметка“ на дното на страницата. Имајте предвид дека на Клиентот, без оглед на неговиот правен статус, му е забрането да има повеќе од една трговска сметка со компанијата.
како да ги користите поставките за профилот на Pocket Option
Thank you for rating.