Fa'afefea ona Pulea Tulaga lamatia ma Tupe ile Pocket Option

Fa'afefea ona Pulea Tulaga lamatia ma Tupe ile Pocket Option


Itu e Lua o Fefaatauaiga Manuia

E lua elemene taua i fefaʻatauaʻiga manuia, o loʻo maua mai ai tupe maua lelei ma pulea tulaga lamatia. O ia mea e lua e matua fesoʻotaʻi, aua o tupe maua lelei e faʻaitiitia ai le lamatiaga ma faʻaititia le lamatiaga e faʻateleina ai tupe maua lelei, ae ina ia ausia le manuia o fefaʻatauaʻiga e tatau ona tatou tausia faʻatasi uma.

O le aufaioloa fou ma le tele o mea e le o ni mea fou e masani lava ona taulaʻi toetoe lava a naʻo le faʻatupuina o tupe maua, o le pito i luga o fefaʻatauaiga o le a matou taʻua, ma e le tele se faʻalogo i le tulaga maualalo, lea matou te valaau tulaga lamatia.

Puleaina o Tulaga lamatia ma Binary OptionsE le lava le faia o se fuafuaga e maua mai ai tupe maua lelei, pe afai tatou te le pulea lelei o tatou tulaga lamatia. E mautinoa lava tatou te manaʻomia le faia o se fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga ma sitaili e maua ai se faʻamoemoega lelei, ma a aunoa ma lenei mea o le a tatou leiloa tupe i le taimi e le maua ai, ae i luga o le auala e tatau ona tatou taʻalo puipuiga faʻapea foi, ma puipuia la tatou tala.

O se faʻataʻitaʻiga lelei e faʻaalia ai le taua o le puleaina o lamatiaga o le faʻatusatusaina lea o tagata faʻatau oloa o loʻo fefaʻatauaʻi oloa maualuga leverage ma taumafai e faia lena mea i taimi faʻatulagaina e sili atu nai lo le taimi pupuu. E mafai e se faioloa ona saili e pu'e le 0.1% ma fa'aoga le 30:1 leverage, lea o lo'o tatou sailia ai se 3% toe fo'i mai se fefa'ataua'iga, ma atonu e lamatia ai le tasi vaetolu o lenei po'o le 1%.

Afai o le fefaʻatauaʻiga e faʻasaga ia i matou i le 0.03%, matou te o ese, aua o le gaioiga sili lea e mafai ona matou faia ma le saogalemu e tusa lava pe matou te matua atamamai i fefaʻatauaiga. Afai tatou te filifili e faʻaaoga lenei taʻiala e fefaʻatauaʻi ai tulaga tumau mo ni nai aso, e aunoa ma lenei puipuiga, e faigofie lava ona faʻasaga ia i tatou i le 3%.

E 30 a tatou fefa'ataua'iga manuia e toe fa'afo'i ai lenei to'ilalo, ma e tatou te le manana'o lava e tu'u i tatou i se tulaga e mana'omia ai le tele o fefa'ataua'iga manumalo e fa'ato'a ai se tasi na faia'ina. Ae sili atu le leaga, ua leiloa uma a matou tupe i totonu o la matou teugatupe i le tasi lea gau, ma o le a le toe i ai se fefaʻatauaʻiga i totonu o la matou teugatupe sei vagana ua matou teuina nisi tupe.

E ui lava e na o se vale na te tuʻuina atu le paleni atoa o latou teugatupe i se tulaga lamatia e oʻo lava i suiga masani o le a tafiesea ai i tatou, o loʻo i ai nisi tagata faʻatau oloa e le amanaiaina tulaga lamatia tele, e le faʻaaogaina taofi ma matua taofimau i le leiloa o avanoa ona o le faʻamoemoe tele seʻia oʻo mai le telefoni. .

E le o se mea e le masani ai le tele o telefoni ma o lona uiga o le mea moni ua e lelea lau teuga tupe ma e ono i'u ai i le aitalafu i tupe e teu ai tupe i tua atu o mea sa i ai a'o le'i faia le fefaatauaiga.

Po o le a lava le mea o loʻo matou fefaʻatauaʻi ai, mai oloa e sili ona faʻaleleia i tupe faʻaalu umi, e manaʻomia e le pulega o lamatiaga ona faia se sao taua i le puleaina oa tatou teugatupe, pe atonu tatou te i ai i se faʻalavelave matuia.


Puleaina o Tulaga lamatia ma Binary Options Trading

Fa'afefea ona Pulea Tulaga lamatia ma Tupe ile Pocket Option
Binary options trading e faafaigofie ai le pulea o le tele o mea taua ma o se aoga tele lea i le aufaioloa fou ma itiiti le poto masani po o le faamanuiaina, ma o se tasi o nei elemene autu e faafaigofieina o le puleaina o tulaga lamatia.

E le faapea e le tatau ona tatou popole e uiga i le puleaina o tulaga lamatia pe a fefaʻatauaʻi filifiliga binary, pe faʻaitiitia le popole i ai, aua e mafai ona tatou leiloa uma a tatou tupe i le faigofie foi ma filifiliga binary, o le puleaina o lamatiaga i lenei ituaiga o fefaʻatauaiga e matua faigofie lava.

O le vaega pito sili ona lu'itau o le puleaina o tulaga lamatia mo le tele o faioloa o le mafaufau i le auala e faapaleni ai lo tatou tulaga lamatia ma fana mo tupe maua. O le maualuga o tupe maua tatou te sailia, o le tele foi lea o le lamatiaga tatou te manaʻomia i le fefaʻatauaʻiga, aua o le tele o tupe mama e manaʻomia ai lo tatou naunau e faia ni gaioiga tetele e faasaga ia i tatou ma o le tele o gaioiga e faasaga ia i tatou o lona uiga e faʻaalia i tatou lava i tupe gau tele.

O filifiliga binary e fa'amatala uma ai le lamatiaga ma le toe fo'i mai i fefa'ataua'iga, ma e iloa uma uma a'o le'i ulufale i le fefa'ataua'iga. O le a leiloa le mea na e totogiina mo le filifiliga poʻo le mauaina o se aofaʻi e totogi e le filifiliga pe a ausia le sini, ma e leai se mea i le va, leai se vaega efuefu e popole i ai.


O le faamatalaina o le tulaga lamatia e matua faafaigofieina ai mea, ma e ui e mafai ona tatou faamatalaina lo tatou tulaga lamatia i soʻo se fefaʻatauaʻiga e ala i le naʻo le faʻamalamalamaina o le aofaʻi maualuga tatou te sauni e leiloa i se fefaʻatauaʻiga ma tuʻu se taofi gau mo lena mea, taofi gau naʻo le galue pe a tatala le maketi. ma so'o se tasi e umia avanoa pe a tapunia maketi o le a le mafai ona fa'aogaina atoatoa lenei ituaiga puipuiga.

O le mea lea e le mafai ai e le tele o faioloa ona umia ni avanoa i taimi tapuni maketi aua latou te filifili e pulea lo latou tulaga lamatia ma manatu o nei taimi e matua lamatia tele. E le o le faapea atu e le manaʻomia le faia ae o le a tatau ona tatou pulea lenei faʻalavelave faʻaopoopo i se isi auala, masalo e ala i fefaʻatauaʻiga laʻititi poʻo le faʻapipiʻiina o tulaga latalata i le logo, pe afai o le a tatou pulea tulaga lamatia. sa'o lena.

Binary options traders e le tatau ona popole i ia mea ma e leai se manaʻoga mo soʻo se faʻaiʻuga e faia pe a tatou ulufale i se fefaʻatauaʻiga filifiliga binary. Mo i latou e masani i tauiviga o loʻo oʻo i ai le tele o faioloa ma mea sese tetele e mafai ona latou faia i fefaʻatauaiga, aemaise lava i le faia o le tele o lamatiaga i se fefaʻatauaʻiga nai lo le faʻaogaina o tupe mama, o le a talisapaia le tele o o se fefa'ataua'iga fa'amalamalamaina tulaga lamatia i se fefa'ataua'iga e mafai.

Afai o loʻo matou vaʻavaʻai e maua le 50 sene i se faʻatauga faʻatau mo se faʻataʻitaʻiga ma o loʻo matou taofimau i tulaga leiloa e sili atu pe sili atu foi nai lo lenei, matou te talosaga atu mo se faʻalavelave ma o le a oʻo mai faafitauli. E masani ona e faitau e uiga i le manaʻomia o le 3: 1 tulaga lamatia taui faʻataʻitaʻiga mo se faʻataʻitaʻiga, o lona uiga e te manaʻomia le gafatia ma e tatau ona fanaina mo le faʻatoluina o le aofaʻi e te ono lamatia ai i se fefaʻatauaʻiga, ma pe o le fua sili lea pe leai, matou e manaʻomia le faʻalogo i nei mea.

Ole fua fa'atatau ole taui ile filifiliga binary e itiiti ifo ile 1:1, e tusa ai ma lo latou natura, ma e ui o lenei mea atonu e le lelei nai lo le faʻaaogaina o se vaega maualuga o le toe foʻi i tulaga lamatia, e manaʻomia ai se tomai moni ma le malamalama e toso ese ai.


Le itiiti ifo i binary filifiliga faioloa e le o faʻaalia i latou lava i le matua le lelei toe foi atu i tulaga lamatia o le tele o faioloa itiiti tomai e ave i luga, lea o loʻo lamatia ai le tele o aofaʻi e maua ai ni aofaiga laiti lea o se talavai mo faalavelave moni.

E ui ina faʻatapulaʻaina e le aufaioloa lelei a latou tupe leiloa ma faʻataga a latou tupe maua, e masani ona faʻatapulaʻaina e le aufaioloa matitiva a latou tupe maua, o le alu ese pe a fai se tupe itiiti ae le manaʻo e leiloa, ae i luga o le faʻaiʻuga o le a latou pipiimau i fefaʻatauaiga i se auala umi atu nai lo latou. e tatau ma i'u ina fa'aulu a latou tala i le eleele i lenei auala.

E leai se mea o nei mea i filifiliga binary fefaʻatauaʻiga e ui lava ma e mafai lava ona e faʻaleagaina oe lava, e leai se mea e faigofie ona fai e pei o isi ituaiga fefaʻatauaʻiga. Ioe, a'o a'oa'o se tasi e pulea lelei le fua faatatau i le tulaga lamatia, e le toe avea lea ma popolega, ae o le malaga iina e mafai ona taugata tele.

Fa'afefea ona Pulea Tulaga lamatia ma Binary Options Trading

Fa'afefea ona Pulea Tulaga lamatia ma Tupe ile Pocket Option
O le mea muamua e tatau ona tatou vaʻavaʻai i ai, ma vaʻavaʻai totoʻa i le mea moni, pe a tatou vaʻavaʻai e pulea le faʻalavelave tau fefaʻatauaʻiga, o le a le mea tatou te faʻamoemoeina.

Afai ei ai se faʻamoemoega le lelei, e mafai ona tatou fai atu e le tatau i lenei tagata ona fefaʻatauaʻi ma tupe moni, a itiiti ifo seia oʻo i le tulaga e lelei ai o latou faʻamoemoega pe o loʻo i ai se faʻamoemoega talafeagai o lenei mea e faʻavae i luga. i'uga muamua.

A tatou amata fefaʻatauaʻiga filifiliga binary, e mafai ona tatou faʻapea e leai so tatou avanoa tau fefaʻatauaʻiga, o se faʻamoemoe lelei mai fefaʻatauaiga, seʻia tatou faʻaalia se isi itu. O le mafuaʻaga lea o fefaʻatauaʻiga ma se faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga i luga o se polokalama faʻapipiʻi moni lea e taua tele ai isi mea uma e tutusa ma le mea moni.

Afai tatou te le faia lenei mea, ua na o le amataina o taaloga faitupe, ma sei vagana ua lava a tatou tupe e totogi uma ai a tatou tupe leiloa ao tatou saili e fuafua lelei nei mea uma ina ia maua ai se tupe mama, ua na ona tatou agai atu i faafitauli. E tusa lava pe o iai a tatou tupe e feula, e tatau ona tatou fesili ifo ia i tatou lava pe o lava lo tatou aoga mai lenei auala, atonu o le lava o le faʻafiafiaina o tupe e le taua tele ia i tatou ma le tele o mea na maua mai ai.

O le vaega muamua ma le taua i le manuia i filifiliga binary o lea ua avea ma tupe mama i le mea muamua, lea e maua ai a tatou tupe mama e tatau ona tatou puipuia e ala i le puleaina o tulaga lamatia. A'o le'i o'o i lena mea, o lo'o tatou puipuia i tatou lava e ala i le fa'atapula'aina o a tatou tupe leiloa i le tele tatou te mafaia ma fa'atapula'aina mea leiloa e na'o le pau lea pe a leai ni polofiti lautele.

E na'o le tasi le vaega i le fa'afoega o fa'alavelave fa'atasi ai ma fefa'ataua'iga filifiliga binary ma o le tele lea o fa'alavelave. Ose mea matagofie lea mo faioloa fou pe itiiti foi le tomai aua o le tele o fefaʻatauaʻiga o se tasi lea o mea e manaʻomia e le aufaioloa ona faʻatautaia pe a faʻatautaia tulaga lamatia, ma e sili ona faigofie.


A'o le'i i ai se mafuaaga lelei e mafaufau ai o le a sili atu a tatou tupe nai lo le leiloa o fefaʻatauaʻiga filifiliga binary, e manaʻomia ona faʻamaualalo a tatou fefaʻatauaʻiga i le mea e mafai ai, sili atu le faʻaaogaina o tupe taʻalo moni.

O le taimi lava tatou te oʻo ai i le tulaga tatou te lagona e mafai ona tatou puʻeina lenei mea i tupe moni, lea e tatau ona naʻo le taimi lava tatou te faʻaalia ai e mafai ona tatou maua tupe i tupe taʻalo, e tatau ona tatou totogi latalata. gauai atu i le tele o tatou tulaga ina ne'i tatou le pulea lelei tulaga lamatia ma fa'aletonu ai a tatou tala pe o'o lava ina gau.

O le masani masani a le aufaioloa o le fefaʻatauaʻiga tele, mai le le tele o se malamalama i le puleaina o lamatiaga. E ono lamatia e se faioloa fou le 10% o le paleni o latou teugatupe i fefa'ataua'iga, a'o se faioloa fa'apolopolo ma manuia e ono mana'o e lamatia le 1%, e ui lava e sili atu le lelei ma sili atu ona fa'amaonia a latou fuafuaga tau fefa'ataua'iga.

O mea uma ia o le matematika ma fuainumera ma e iloa e le aufaioloa lelei lo latou lelei ma mai iina e vaʻavaʻai e faʻatumauina a latou toso e tupu mai i le tufatufaina faʻafuaseʻi o mea e ono tutupu i se tulaga e mafai ona pulea. O le mea lea o loʻo i lalo o le auala o loʻo latou fefaʻatauaʻi ma suʻe tupe, aʻo se isi atonu e lelei i fefaʻatauaʻiga ae le faʻatautaia lelei tulaga lamatia atonu e le o.

So'o se tasi lava e mafai ona o'o i se tulaga e sefulu latou matata pe sili atu i tua tusa lava po'o le a lou lelei, ma e tatau ona tatou fesili ifo ia i tatou lava po o le a le foliga o le a tatou i ai pe a tupu lenei mea. Afai tatou te lamatia le 10% i fefaʻatauaʻiga e faʻaumatia ai i tatou, ae afai e naʻo le 1% o loʻo tatou fefaʻatauaʻi e taofia ai le toso i lalo ile 10%.

O le mafuaʻaga lea e taʻu atu ai e le au fai pisinisi filifiliga binary ia te oe e le sili atu nai lo le 1-2% i le fefaʻatauaʻiga, ma o le 2% e sili atu mo tagata sili ona tomai faʻatau filifiliga binary, ma e oʻo lava i lena taimi, o le lamatiaga iinei atonu e sili atu mo le au faioloa lelei. . 1% e sili atu ona talafeagai mo soʻo se tasi, aemaise lava pe afai e te fou i lenei taʻaloga ma e te le o mautinoa atoatoa ua e mafaufauina uma.

O le vaega lea o loʻo faʻafefeina e le tele o tagata faʻatau filifiliga binary fou, ma e masani ona e vaʻaia i latou e lamatia le 5% pe sili atu i le fefaʻatauaʻiga, ma o se manatu leaga lea mo le aufaioloa sili ona lelei, aua e le mafai ona faʻatautaia tulaga lamatia i soo se mea e latalata ane. e tusa lava po o le a lou lelei.

E ala i le fa'atumauina o fefa'ataua'iga talafeagai, e mafai ai e le aufaioloa filifiliga binary ona fausia se si'osi'omaga latou te le afaina ai i latou lava i le ala i le manuia latou te sailia.
Thank you for rating.