Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Tregtimi i opsioneve dixhitale në opsionin e xhepit është shumë i thjeshtë. Së pari, regjistroni një llogari dhe më pas përdorni atë llogari për të tregtuar dhe për të fituar para shtesë në Pocket Option.


Si të regjistroheni në Pocket Option Broker

Filloni tregtimin me opsione xhepi me 1 klik

Për të hapur ndërfaqen e tregtimit të opsionit xhepi me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, mund të tregtoni në një llogari reale dhe të kurseni rezultatet e tregtimit. Klikoni " Regjistrimi " për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme për t'u regjistruar: adresa juaj e emailit, llogaria në Facebook ose llogaria e Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Regjistroni një llogari Pocket Option duke përdorur adresën e emailit

1. Do të nevojitet vetëm rreth 1 minutë derisa të plotësoni aplikacionin e llogarisë së opsionit xhepi dhe mund të filloni tregtimin menjëherë. Klikoni në " Regjistrim " në faqen e këndit të sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
2. Do t'ju kërkohet të plotësoni informacionin e nevojshëm për hapjen e llogarisë dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
urime! Regjistrimi juaj ka përfunduar dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Tani mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Real duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Ose nuk dëshironi të shpenzoni paratë tuaja për tregtim menjëherë. Ne ofrojmë llogari demo praktike, të cilat do t'ju lejojnë të provoni investimin me para virtuale duke përdorur të dhëna reale të tregut. Klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Përdorimi i një llogarie Demo është një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar se si të tregtoni. Ju lutemi mbani mend më shumë praktikë dhe më shumë shanse për të fituar para reale me Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Regjistroni një llogari Pocket Option duke përdorur Google

1. Mund ta regjistroni llogarinë tuaj nëpërmjet Google dhe ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Regjistroni një llogari Pocket Option duke përdorur Facebook

Po kështu, ju mund të regjistroni një llogari Pocket Option përmes Facebook. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , "Pocket Option" kërkon qasje te emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Regjistroni një llogari në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Është shumë e thjeshtë të regjistrohesh përmes platformës mobile iOS duke ndjekur këto hapa të thjeshtë: Kliko "Regjistrimi".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Duke shfaqur një faqe të re pas regjistrimit të suksesshëm, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Regjistroni një llogari në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Real.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option


Regjistroni një llogari Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në rrjetin celular të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Klikoni në butonin "REGJISTRIM".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Pocket Option në ueb celular.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ju lutemi, plotësoni balancën për të filluar "Tregtimin e drejtpërdrejtë".
Si të depozitoni para në opsionin e xhepit

Si të tregtoni në opsionin e xhepit

Vendosja e një porosie tregtare në Pocket Option

Paneli i tregtimit ju lejon të rregulloni cilësimet si koha e blerjes dhe shuma e tregtimit. Kjo është ajo ku ju vendosni një tregti duke u përpjekur të parashikoni nëse çmimi do të rritet (butoni jeshil) ose do të ulet (butoni i kuq).

Zgjidhni aktivet
Mund të zgjidhni midis mbi njëqind aktiveve të disponueshme në platformë, si çiftet e monedhave, kriptovalutat, mallrat dhe aksionet.

Zgjedhja e një aktivi sipas kategorisë
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ose përdorni një kërkim të menjëhershëm për të gjetur një aktiv të nevojshëm: thjesht filloni të shkruani emrin e aktivit
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
. Asetet e përdorura shpesh mund të shënohen me yje dhe do të shfaqen në një shirit aksesi të shpejtë në krye të ekranit.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull. Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.


Vendosja e kohës së blerjes së Tregtisë Dixhitale
Për të zgjedhur kohën e blerjes ndërsa jeni në Tregti Dixhitale, klikoni në menynë "Koha e blerjes" (si në shembull) në panelin e tregtimit dhe zgjidhni opsionin e preferuar.

Ju lutemi vini re se koha e skadimit të tregtimit në tregtimin dixhital është koha e blerjes + 30 sekonda. Gjithmonë mund të shihni se kur tregtia juaj do të mbyllet në grafik - është një vijë vertikale "Koha deri në skadim" me një kohëmatës.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Vendosja e kohës së blerjes së Tregtisë së Shpejtë
Për të zgjedhur kohën e blerjes ndërsa jeni në Tregti Dixhitale, klikoni në menynë "Koha e skadimit" (si në shembull) në panelin e tregtimit dhe vendosni kohën e kërkuar.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ndryshimi i shumës së tregtimit
Ju mund të ndryshoni shumën e tregtisë duke klikuar "-" dhe "+" në seksionin "Shuma e tregtimit" të panelit të tregtimit.

Ju gjithashtu mund të klikoni në shumën aktuale e cila do t'ju lejojë të shkruani shumën e kërkuar me dorë, ose ta shumëzoni/pjestoni atë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Cilësimet e çmimit të goditjes
Çmimi i goditjes ju lejon të vendosni një tregti me një çmim që është më i lartë ose më i ulët se çmimi aktual i tregut me ndryshimin përkatës në përqindjen e pagesës. Ky opsion mund të aktivizohet në panelin e tregtimit përpara se të bëni një tregti.

Rreziku dhe normat e mundshme të pagesës varen nga sa është diferenca midis çmimit të tregut dhe çmimit të goditjes. Në këtë mënyrë, ju jo vetëm që parashikoni lëvizjen e çmimeve, por gjithashtu tregoni nivelin e çmimit që duhet të arrihet.

Për të aktivizuar ose çaktivizuar çmimin e goditjes, përdorni çelësin përkatës në panelin e poshtëm të tregtimit mbi çmimin e tregut.

Kujdes : Kur aktivizohet çmimi i goditjes, porositë tuaja të tregtimit do të vendosen mbi ose nën tregun aktual për shkak të natyrës së këtij funksioni. Ju lutemi mos u ngatërroni me porositë e rregullta tregtare të cilat bëhen gjithmonë me çmimet e tregut.

Kujdes : Çmimet e grevës janë të disponueshme vetëm për Tregtinë Dixhitale.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Analizoni lëvizjen e çmimeve në grafik dhe bëni parashikimin tuaj.
Zgjidhni opsionet lart (jeshile) ose poshtë (e kuqe) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Lart" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Poshtë"
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Rezultatet e porosisë së tregtimit
Pasi të mbyllet një urdhër tregtar (koha deri në skadimin), rezultati shënohet në përputhje me rrethanat si e saktë ose e pasaktë.

Në rast të parashikimit të saktë,
ju merrni një fitim - pagesën e përgjithshme që përmban shumën e investuar fillimisht si dhe fitimin tregtar që varet nga parametrat e vendosur të aktivit në kohën e vendosjes së porosisë.

Në rast të një parashikimi të saktë
Shuma e investuar fillimisht në momentin e vendosjes së porosisë mbetet e mbajtur nga gjendja e llogarisë tregtare.


Anulimi i një tregtie të hapur
Për të anuluar një tregti përpara skadimit të saj, shkoni te seksioni "Tregtjet" në panelin e djathtë të ndërfaqes së tregtimit. Aty mund të shihni të gjitha tregtitë që janë aktualisht në zhvillim dhe duhet të klikoni në butonin "Mbyll" pranë një tregtie specifike.

Kujdes: Tregtia mund të anulohet vetëm brenda pak sekondave të para pasi të jetë vendosur porosia.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Vendosja e një tregtie ekspres në Pocket Option

Tregtia Express është një parashikim i përbërë i bazuar në disa ngjarje në disa aktive tregtare. Një tregti e fituar ekspres jep një pagesë prej më shumë se 100%! Kur aktivizoni modalitetin e tregtimit ekspres, çdo klikim në butonin jeshil ose të kuq do të shtojë parashikimin tuaj në tregtinë ekspres. Pagesat e të gjitha parashikimeve brenda një tregtie ekspres shumëfishohen, duke bërë të mundur marrjen e një fitimi shumë më të lartë në krahasim me përdorimin e një tregtie të vetme Quick ose Digital.

Për të hyrë në tregtimin Express, gjeni butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Zgjidhni një lloj aktivi duke klikuar në skedën e duhur (1) dhe më pas bëni të paktën dy parashikime për aktive të ndryshme (2) për të vendosur një tregti Express.


Shikimi i porosive të hapura ekspres
Për të parë porositë tuaja aktive Express, klikoni në butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare dhe zgjidhni skedën "Opened".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Shikimi i porosive të mbyllura ekspres
Për të parë porositë tuaja të mbyllura Express, klikoni në butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare dhe zgjidhni skedën "Mbyllur".
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Monitorimi i tregtimeve tuaja në Pocket Option

Seancat aktive të tregtimit mund të shihen pa u larguar nga ndërfaqja tregtare dhe pa kaluar në një faqe tjetër. Në menynë e djathtë, gjeni butonin "Tregtare" dhe klikoni për të shfaqur një menu pop-up me informacion mbi transaksionet për sesionin aktual.

Shfaqja e tregtimeve të hapura
Për të parë tregtitë e hapura, shkoni te seksioni "Tregtjet" në panelin e djathtë të ndërfaqes së tregtimit. Aty do të shfaqen të gjitha tregtitë që janë aktualisht në zhvillim.

Shfaqja e tregtimeve të mbyllura
Tregtimet e mbyllura për seancën tregtare mund të gjenden në seksionin "Tregtjet" (paneli i djathtë i ndërfaqes së tregtimit).
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Për të parë historinë e tregtimeve të drejtpërdrejta, klikoni në butonin "Më shumë" në këtë seksion dhe do të ridrejtoheni në historikun tuaj të tregtimit.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Tregtime në pritje në Pocket Option

Tregtia në pritje është një veçori që ju lejon të vendosni tregti në një kohë të caktuar në të ardhmen ose kur çmimi i aktivit arrin një nivel specifik. Me fjalë të tjera, tregtia juaj do të vendoset pasi të plotësohen parametrat e specifikuar. Ju gjithashtu mund të mbyllni një tregti në pritje përpara se të vendoset pa ndonjë humbje.

Vendosja e një urdhri tregtar "By the time"
Për të vendosur një urdhër në pritje që ekzekutohet "By the time" (në një kohë të caktuar), ju duhet të:
 • Zgjidhni një aktiv.
 • Klikoni në orën dhe vendosni datën dhe orën kur dëshironi të vendoset tregtia.
 • Vendosni përqindjen minimale të pagesës (Vini re se nëse përqindja aktuale e pagesës do të jetë më e ulët se ajo që keni vendosur, porosia nuk do të hapet).
 • Zgjidhni kornizën kohore.
 • Shkruani shumën e tregtisë.
 • Pasi të keni vendosur të gjithë parametrat, zgjidhni nëse dëshironi të vendosni një opsion vendosjeje ose thirrjeje.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Do të krijohet një tregti në pritje dhe mund ta gjurmoni në skedën "Aktuale".

Ju lutemi vini re se duhet të keni bilanc të mjaftueshëm në momentin e ekzekutimit të urdhrit tregtar në pritje, përndryshe ai nuk do të vendoset. Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni "X" në të djathtë.


Vendosja e një urdhri tregtar "Sipas çmimit të aktivit"
Për të vendosur një tregti në pritje që ekzekutohet "Me çmimin e aktivit", ju duhet të:
 • Zgjidhni një aktiv.
 • Vendosni çmimin e kërkuar të hapur dhe përqindjen e pagesës. Nëse përqindja aktuale e pagesës është më e ulët se ajo që keni vendosur, basti në pritje nuk do të vendoset.
 • Zgjidhni kornizën kohore dhe shumën e tregtisë.
 • Zgjidhni nëse dëshironi të vendosni një opsion vendosjeje ose thirrjeje.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Do të krijohet një tregti në pritje dhe mund ta gjurmoni në skedën "Aktuale".

Ju lutemi vini re se duhet të keni bilanc të mjaftueshëm në momentin e ekzekutimit të urdhrit tregtar në pritje, përndryshe ai nuk do të vendoset. Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni "X" në të djathtë.

Kujdes: Një tregti në pritje e ekzekutuar "Me çmimin e aktivit" hapet me shenjën tjetër pasi të arrihet niveli i çmimit të specifikuar.


Anulimi i një porosie tregtare në pritje
Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni në butonin "X" në skedën aktuale të porosive në pritje.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Kopjimi i tregtimeve të përdoruesve të tjerë nga grafiku

Kur shfaqen tregtimet e përdoruesve të tjerë, mund t'i kopjoni ato direkt nga grafiku brenda 10 sekondave pasi ato janë shfaqur. Tregtia do të kopjohet në të njëjtën sasi me kusht që të keni fonde të mjaftueshme në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Klikoni në tregtinë më të fundit për të cilën jeni të interesuar dhe kopjoni atë nga grafiku.
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Thank you for rating.