Како да се најавите и депонирате во Pocket Option

Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако успешно ќе се најавите на Pocket Option, можете да депонирате крипто од друг паричник во Pocket Option или да користите банкарски картички, е-плаќања во Pocket Option.


Како да се најавите во џебната опција

Како да се најавите во џебната опција преку Фејсбук

Најавете се на Pocket Option за целосен пристап до вашите трговски сметки. Кликнете на „Најави се“ на горниот десен агол на веб-страницата на Pocket Option.

1. Кликнете на копчето Facebook.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата за е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , Pocket Option ќе побара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Pocket Option.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option


Како да се најавите во Pocket Option преку Google

1. Исто така е едноставно да се најавите на вашата сметка на Pocket Option преку Google. Доколку сакате да го направите тоа, треба да ги завршите следните чекори:
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
После тоа, ќе бидете однесени на вашата лична сметка на Pocket Option.

Како да се најавите во Pocket Option преку адреса на е-пошта

Кликнете на „Најави се“ на горниот десен агол на веб-страницата на Pocket Option и ќе се појави формуларот за пријавување.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка. Ако вие, во моментот на најавување, користете го менито „Запомни ме“. Потоа, на следните посети, можете да го направите тоа без овластување.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Сега можете да започнете со тргување. Имате 1.000 долари во демо сметка, можете да тргувате и на вистинска сметка по депонирањето.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option


Најавете се во Pocket Option Mobile Web

Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, посетете ја веб-страницата на брокерот.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Во новата форма, внесете ја вашата е-пошта и лозинката што сте ги регистрирале и кликнете на копчето „ПОВЛЕЧЕТЕ“ .
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Тука си! Сега ќе можете да тргувате на мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Имате 1.000 долари на вашата демо сметка.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option


Како да се најавите на апликацијата Pocket Option Android

Мора да ја посетите продавницата на Google Play и да пребарувате за „Pocket Option Broker“ за да ја најдете оваа апликација или кликнете овде . По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата Pocket Option користејќи ја вашата е-пошта.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Лесно е да се најавите на вашата сметка на Pocket Option и преку апликацијата Android. За да го направите ова, следете ги овие едноставни чекори:

1. Внесете ја адресата за е-пошта што ја користевте за да ја отворите вашата сметка на Pocket Option.

2. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Pocket Option.

3. Кликнете на „Најави се“ .
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Интерфејс за тргување со сметка во живо.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option


Како да се најавите на апликацијата Pocket Option iOS

Пријавувањето на мобилната платформа iOS е слично на најавувањето на веб-апликацијата Pocket Option. Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „PO Trade“ и инсталирајте ја на вашиот iPhone или iPad.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација Pocket Option iOS со користење на вашата е-пошта. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка , а потоа кликнете на копчето „ПОВЛЕЗЕТЕ“ .
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Имате 1.000 долари на вашата демо сметка.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option


Како да ја вратите лозинката за Pocket Option

Не грижете се ако не можете да се најавите на платформата, можеби само внесувате погрешна лозинка. Можете да смислите нов.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа, кликнете на врската „Враќање лозинка“ под копчето Најави.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Потоа, системот ќе отвори прозорец каде што ќе биде побарано да ја вратите лозинката. Треба да му дадете на системот соодветна адреса за е-пошта.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Ќе се отвори известување дека е испратена е-пошта на оваа адреса за е-пошта за ресетирање на лозинката.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Понатаму во писмото во вашата е-пошта, ќе ви биде понудено да ја промените вашата лозинка. Кликнете на „Враќање на лозинка“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Ќе ја ресетира вашата лозинка и ќе ве одведе до веб-страницата на Pocket Option за да ве извести дека успешно сте ја ресетирале лозинката и потоа уште еднаш проверете го сандачето. Ќе добиете втора е-пошта со нова лозинка.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Тоа е тоа! сега можете да се најавите на платформата Pocket Option користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.

Ако ја користите мобилната апликација

За да го направите тоа, кликнете на врската „Враќање лозинка“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте за време на регистрацијата и кликнете на копчето „RESTORE“. Потоа направете ги истите преостанати чекори како веб-апликацијата.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option

Како да се депонира во џебната опција

Надополнувањето на депозит или трговска сметка е достапно на различни начини. Главниот критериум за пристапност е регионот на клиентот, како и тековните поставки за прифаќање плаќања на платформата.

За да направите депозит, отворете го делот „Финансии“ во левиот панел и изберете го менито „Депозит“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Изберете пригоден начин на плаќање и следете ги упатствата на екранот за да го завршите плаќањето. Ве молиме имајте предвид дека минималниот износ на депозит варира во зависност од избраниот метод, како и од вашиот регион. Некои начини на плаќање бараат целосна потврда на сметката.

Износот на вашиот депозит може соодветно да го зголеми нивото на вашиот профил. Кликнете на копчето „Сompare“ за да ги видите дополнителните функции на повисоко ниво на профил.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option

Внимание : Ве молиме имајте предвид дека од безбедносни причини повлекувањето е достапно само преку истите начини на плаќање кои претходно биле користени за депозити.


Депонирајте во џебната опција користејќи Visa/Mastercard

Може да биде достапен во неколку валути во зависност од регионот. Сепак, салдото на вашата трговска сметка ќе се финансира во УСД (се применува конверзија на валута).

Внимание : За одредени земји и региони, методот на депозит Visa/Mastercard бара целосна потврда на сметката пред употреба. Минималниот износ на депозит исто така варира.

Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ве пренасочи на нова страница за да ја внесете вашата картичка.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе заврши плаќањето, ќе бидат потребни неколку моменти да се појави на состојбата на вашата трговска сметка.

Депонирајте во џебната опција користејќи електронски плаќања

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

Следете ги упатствата на екранот за да го завршите плаќањето. Повеќето плаќања се обработуваат веднаш. Во спротивно, можеби ќе треба да го наведете ID на трансакцијата во барање за поддршка.

Внимание : За одредени земји и региони, методот на депозит на еПаричник бара целосна проверка на сметката. Минималниот износ на депозит исто така варира.

Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ве пренасочи на нова страница за да ја внесете адресата на е-пошта и лозинката на вашата сметка на Advcash и кликнете на копчето „НАЈГЛЕДИ СО ADV“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе заврши плаќањето, ќе бидат потребни неколку моменти да се појави на состојбата на вашата трговска сметка.

Депонирајте во џебна опција користејќи банкарски трансфер

Банкарски трансфер е кога парите се испраќаат од една на друга банкарска сметка. Префрлањето пари од вашата банкарска сметка е обично брзо, бесплатно и безбедно.

На страницата Финансии - депозит, изберете жица за да продолжите со плаќањето.

Внесете ги бараните банкарски податоци и на следниот чекор ќе добиете фактура. Платете ја фактурата користејќи ја вашата банкарска сметка за да го комплетирате депозитот.

Внимание : За одредени земји и региони, методот на банкарски депозит бара целосна проверка на сметката. Минималниот износ на депозит исто така варира.

Внимание : Може да поминат неколку работни дена за да го прими трансферот од нашата банка. Откако ќе се примат средствата, состојбата на вашата сметка ќе се ажурира.

Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ве пренасочи на нова страница. Внесете ја вашата сметка за да се најавите во вашата банка.

Како да се најавите и депонирате во Pocket Option


Депонирајте во џебната опција користејќи Crypto

Живееме во сосема нова ера на дигитални валута. Нема сомнение дека продолжува значително да се развива секоја година. Криптовалутите сега се високо прифатени како остварлива алтернатива на фиат валутата. Понатаму, трговците можат да го користат како начин на плаќање за да ги финансираат своите сметки.

Повеќето плаќања се обработуваат веднаш. Меѓутоа, ако испраќате средства од услуга, таа може да примени такса или да испрати плаќање во неколку делови.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Изберете ја крипто валутата што сакате да ја депонирате.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Внесете ја сумата, изберете го подарокот за депозит и кликнете „Продолжи“.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Откако ќе кликнете на „Продолжи“, ќе ги видите износот и адресата за депонирање на Pocket Option. Копирајте ги и залепете ги овие информации во платформата од која сакате да се повлечете.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Одете во Историја за да го проверите вашиот најнов депозит.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option

Внимание : ако вашиот депозит во криптовалута не се обработи веднаш, контактирајте ја службата за поддршка и обезбедете го хашот за ID на трансакцијата во текстуалната форма или прикачете URL-врска до вашиот трансфер во истражувачката блок.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Примена на промотивен код за бонус за депозит

За да примените промотивен код и да добиете бонус за депозит, треба да го залепите во полето за промотивен код на страницата за депозит.

Условите за бонусот за депозит ќе се појават на екранот.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Завршете ја вашата уплата и бонусот за депозит ќе биде додаден на износот на депозитот.


Валута за обработка на депозитите, времето и применливите надоместоци

Трговската сметка на нашата платформа моментално е достапна само во УСД. Сепак, можете да ја надополнувате вашата сметка во која било валута, во зависност од начинот на плаќање. Средствата ќе се конвертираат автоматски. Ние не наплаќаме никакви такси за депозит или конверзија на валута. Сепак, системот за плаќање што го користите може да примени одредени такси.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option

Избор на ковчег со предности за тргување

Во зависност од износот на депозитот, можете да изберете ковчег што ќе ви даде случаен асортиман на предности за тргување.

Прво изберете начин на плаќање и на следната страница ќе имате избор на достапни опции за ковчези.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Доколку депонираниот износ е поголем или еднаков на наведеното во барањата за ковчег, ќе добиете подарок автоматски. Состојбите на градите може да се видат со избирање на градите.


Решавање проблеми со депозит

Ако вашиот депозит не е обработен веднаш, одете до соодветниот дел од нашата услуга за поддршка, поднесете ново барање за поддршка и наведете ги потребните информации во формуларот.
Како да се најавите и депонирате во Pocket Option
Ќе ја испитаме вашата уплата и ќе ја завршиме што е можно поскоро.
Thank you for rating.