Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Hapni një llogari Pocket Option nga aplikacioni Pocket Option ose faqen e internetit të Pocket Option me emailin, llogarinë tuaj në Facebook ose llogarinë Google dhe tërhiqni fondet tuaja në çdo kohë të çdo dite, duke përfshirë fundjavat dhe festat publike.


Si të hapni një llogari në Pocket Option

Filloni tregtimin me opsione xhepi me 1 klik

Klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" për të hapur faqen e tregtimit demo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të hapur një llogari Pocket Option.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: Adresa e emailit, llogaria në Facebook ose llogaria e Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Hapni një llogari Pocket Option me Facebook

Për të hapur llogarinë tuaj Pocket Option, vizitoni Pocket Option dhe klikoni butonin " Regjistrim " në ekran.

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option po kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.

Hapni një llogari Pocket Option me Google

1. Për të regjistruar një llogari Pocket Option në Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Hapni një llogari Pocket Option me një adresë emaili

1. Klikoni butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
2. Nëse zgjidhni të regjistroheni manualisht, shkruani si më poshtë dhe klikoni "Regjistrohu"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të depozitoni në opsionin e xhepit

Hapni një llogari në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option


Hapni një llogari në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Është e lehtë të regjistrosh një llogari edhe në aplikacionin Pocket Option duke ndjekur këto hapa të thjeshtë:
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option


Hapni llogarinë Pocket Option në Mobile Web

Nuk ka nevojë të lidheni me zinxhir në tavolinën tuaj - tregtoni në lëvizje, direkt në telefonin tuaj. Hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, klikoni këtu për të vizituar faqen e internetit të ndërmjetësit, pastaj klikoni " Regjistrohu ".

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Ja ku jeni!Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në flamur.

Si të tërhiqeni nga opsioni i xhepit

Shkoni te faqja "Financa" - "Tërheqja".

Futni shumën e tërheqjes, zgjidhni një mënyrë pagese të disponueshme dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të plotësuar kërkesën tuaj. Ju lutemi vini re se shuma minimale e tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të mënyrës së tërheqjes.

Specifikoni kredencialet e llogarisë së marrësit në fushën "Numri i llogarisë".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Tërhiqeni nga opsioni Pocket nëpërmjet Visa/Mastercard

Tërheqjet e bëra me Visa / MasterCard janë një mënyrë e përshtatshme për të tërhequr llogarinë tuaj tregtare.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion Visa/Mastercard nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Ju lutemi vini re : në rajone të caktuara kërkohet verifikimi i kartës bankare përpara përdorimit të kësaj metode të tërheqjes. Shihni mënyrën e verifikimit të kartës bankare.

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Zgjidhni një kartë, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje. Ju lutemi vini re se në raste të caktuara mund të duhen deri në 3-7 ditë pune që banka të përpunojë një pagesë me kartë.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.


Tërhiqeni nga opsioni i xhepit përmes kriptomonedhës

Le të përdorim Bitcoin (BTC) për të ilustruar se si të transferoni kripto nga llogaria juaj Pocket Option në një platformë ose portofol të jashtëm.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion të kriptomonedhës nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket OptionZgjidhni një mënyrë pagese, shkruani shumën dhe adresën e Bitcoin që dëshironi të tërhiqni.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Tërhiqeni nga opsioni i xhepit nëpërmjet E-Payment

Ju mund të bëni tërheqje me llogaritë tuaja tregtare duke përdorur një sërë pagesash elektronike.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion e Portofolin elektronik nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqe nga opsioni i xhepit nëpërmjet transfertës bankare

Mundësia për të tërhequr me llogaritë tuaja tregtare me transfertë bankare është e disponueshme për vendet e zgjedhura në mbarë botën. Transfertat bankare paraqesin avantazhin e të qenit të aksesueshme, të shpejta dhe të sigurta.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion transferimi bankar nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Ju lutemi kontaktoni zyrën tuaj lokale të bankës për detajet e bankës.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe vendosni kërkesën tuaj për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.

Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të tërheqjes, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaritë e tregtimit në platformën tonë aktualisht janë të disponueshme vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të tërheqni fonde në llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Me shumë mundësi, fondet do të konvertohen në monedhën e llogarisë tuaj menjëherë pas marrjes së pagesës. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë tërheqjeje ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara. Kërkesat për tërheqje trajtohen brenda 1-3 ditëve të punës. Megjithatë, në disa raste, koha e tërheqjes mund të rritet deri në 14 ditë pune dhe ju do të njoftoheni për këtë në tavolinën e mbështetjes.

Anulimi i një kërkese për tërheqje

Ju mund të anuloni një kërkesë për tërheqje përpara se statusi të ndryshojë në "Përfunduar". Për ta bërë këtë, hapni faqen e Historisë së Financave dhe kaloni në pamjen "Tërheqjet".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Gjeni tërheqjen në pritje dhe klikoni në butonin Anulo për të hedhur poshtë kërkesën për tërheqje dhe për të tërhequr fondet në bilancin tuaj.


Ndryshimi i detajeve të llogarisë së pagesës

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde nëpërmjet metodave që keni përdorur më parë për depozitimin në llogarinë tuaj tregtare. Nëse ka një situatë kur nuk mund të merrni më fonde në detajet e llogarisë së pagesave të përdorura më parë, mos ngurroni të kontaktoni zyrën e mbështetjes për të miratuar kredencialet e reja të tërheqjes.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Zgjidhja e problemeve të tërheqjes

Nëse keni bërë një gabim ose keni futur informacion të pasaktë, mund të anuloni kërkesën për tërheqje dhe të vendosni një të re më pas. Shikoni seksionin Anulimi i një kërkese për tërheqje.

Në përputhje me politikat AML dhe KYC, tërheqjet janë të disponueshme vetëm për klientët e verifikuar plotësisht. Nëse tërheqja juaj është anuluar nga një menaxher, do të ketë një kërkesë të re për mbështetje ku do të mund të gjeni arsyen e anulimit.

Në situata të caktuara kur pagesa nuk mund t'i dërgohet pagesës së zgjedhur, një specialist financiar do të kërkojë një metodë alternative të tërheqjes nëpërmjet tavolinës së mbështetjes.

Nëse nuk keni marrë një pagesë në llogarinë e specifikuar brenda pak ditësh pune, kontaktoni zyrën e mbështetjes për të sqaruar statusin e transferimit tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option

Shtimi i një karte të re për tërheqje

Pas përfundimit të verifikimit të kartës së kërkuar, mund të shtoni karta të reja në llogarinë tuaj. Për të shtuar një kartë të re, thjesht lundroni te Help - Support Service dhe krijoni një kërkesë të re mbështetjeje në seksionin përkatës.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Pocket Option
Thank you for rating.