Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option

Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option


Filloni tregtimin me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo . Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option

Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të hapni një llogari Pocket Option me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
2. Për t'u regjistruar ju duhet të plotësoni të dhënat e nevojshme dhe të klikoni "REGJISTROHU"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Si të hapni një llogari Pocket Option me Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Si të hapni një llogari Pocket Option me Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes internetit përmes llogarisë Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu” , Pocket Option po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Hapni një llogari tregtare në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option

Hapni një llogari tregtare në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option


Hapni një llogari Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të hapni një llogari tregtare në Pocket Option
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit
Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me llogarinë Real.
Thank you for rating.