Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Le t'ju tregojmë se si në disa hapa të thjeshtë të regjistroheni për një llogari Pocket Option, pas kësaj ju mund të depozitoni para në llogarinë tuaj Pocket Option.


Si të regjistroheni për Pocket Option

Nisni ndërfaqen e tregtimit të opsioneve xhepi me 1 klik

Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" . Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të hapur një llogari Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Regjistrohu në llogarinë Pocket Option me një email

1. Shkoni te faqja "Regjistrimi" i Opsionit të Xhepit këtu .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
2. Do t'ju kërkohet të plotësoni informacionin e nevojshëm për hapjen e llogarisë dhe klikoni "SIGN UP".
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj Demo, e cila ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Një llogari demo ju ofron mundësinë për të provuar platformat tona të tregtimit në internet në një mjedis me rrezik të reduktuar. Është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një tabelë në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).

Regjistrohu në llogarinë Pocket Option me Facebook

Pocket Option ofron gjithashtu regjistrim me llogarinë Facebook dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option po kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Regjistrohu në llogarinë Pocket Option me Google

1. Përveç kësaj, ju mund të regjistroni një llogari Pocket Option përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Regjistrohu për një llogari në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Regjistrohu për një llogari në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option. Regjistroni një llogari në Pocket Option përmes aplikacionit Android në disa hapa të thjeshtë:
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option


Regjistrohu në llogarinë Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me një llogari Real.

Si të depozitoni para në opsionin e xhepit

Pocket Option ofron një gamë të gjerë mënyrash pagese specifike për vendin tuaj dhe kohë të shpejta të përpunimit të transaksioneve.

Për të bërë një depozitë, hapni seksionin "Financa" në panelin e majtë dhe zgjidhni menynë "Depozita".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Ju lutemi vini re se shuma minimale e depozitës ndryshon në varësi të metodës së zgjedhur, si dhe në rajonin tuaj. Disa mënyra pagese kërkojnë verifikim të plotë të llogarisë.

Shuma e depozitës suaj mund të rrisë nivelin e profilit tuaj në përputhje me rrethanat. Klikoni në butonin "Сompare" për të parë veçoritë shtesë të një niveli më të lartë profili.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Kujdes : Ju lutemi vini re se për arsye sigurie, tërheqja ofrohet vetëm nëpërmjet të njëjtave mënyra pagese që janë përdorur më parë për depozitat.


Depozitoni në opsionin Pocket nëpërmjet Visa/Mastercard

Mund të rimbushni llogarinë tuaj duke klikuar mbi Financa - Depozitë dhe zgjidhni mënyrën e pagesës Visa, Mastercard.

Mund të jetë i disponueshëm në disa monedha në varësi të rajonit. Megjithatë, bilanci i llogarisë suaj tregtare do të financohet në USD (aplikohet konvertimi i monedhës).

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me Visa/Mastercard kërkon një verifikim të plotë të llogarisë përpara përdorimit. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re, plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Paguaj".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Depozitoni në opsionin e xhepit nëpërmjet kriptomonedhave

Nëse po bëni depozitimin tuaj të parë në Pocket Option, provoni së pari të dërgoni një sasi të vogël kriptosh për t'u njohur me procesin dhe për t'u siguruar që gjithçka funksionon siç duhet.

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni kriptomonedhën e dëshiruar për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Futni shumën, zgjidhni dhuratën tuaj për depozitim dhe klikoni "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do të shihni shumën dhe adresën për të depozituar në Pocket Option. Kopjoni dhe ngjisni këto informacione në platformën nga e cila dëshironi të tërhiqeni.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Shkoni te Historia për të kontrolluar depozitën tuaj më të fundit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Kujdes : nëse depozita juaj e kriptomonedhës nuk përpunohet në çast, kontaktoni shërbimin e Mbështetjes dhe jepni hash-in e ID-së së transaksionit në formularin e tekstit ose bashkëngjitni një lidhje url në transferimin tuaj në eksploruesin e bllokut.


Depozitoni në opsionin e xhepit përmes pagesave elektronike

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një ePortofoli për të vazhduar me pagesën tuaj.

Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Shumica e pagesave përpunohen në çast. Përndryshe, mund t'ju duhet të specifikoni ID-në e transaksionit në një kërkesë për mbështetje.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit të ePortofolit kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur adresën e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "HYRJE NË ADV".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.


Depozitoni në opsionin e xhepit nëpërmjet transfertës bankare

Transfertat bankare përfaqësohen në disa mënyra pagese, duke përfshirë transfertat bankare lokale, ndërkombëtare, etj.

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një transfertë bankare për të vazhduar me pagesën tuaj.

Futni të dhënat e kërkuara bankare dhe në hapin tjetër do të merrni një faturë. Paguani faturën duke përdorur llogarinë tuaj bankare për të përfunduar depozitën.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me tela bankare kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Kujdes : Mund të duhen disa ditë pune që transferta të merret nga banka jonë. Pasi të jenë marrë fondet, bilanci i llogarisë suaj do të përditësohet.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re. Futni llogarinë tuaj për të hyrë në bankën tuaj.

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të depozitave, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaria tregtare në platformën tonë aktualisht disponohet vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Fondet do të konvertohen automatikisht. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë depozitimi ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option

Aplikimi i një kodi promovues të bonusit të depozitës

Për të aplikuar një kod promocional dhe për të marrë një bonus depozite, duhet ta ngjisni atë në kutinë e kodit promocional në faqen e depozitave.

Termat dhe kushtet e bonusit të depozitës do të shfaqen në ekran.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Plotësoni pagesën tuaj dhe bonusi i depozitës do t'i shtohet shumës së depozitës.


Zgjedhja e një gjoksi me avantazhe tregtare

Në varësi të shumës së depozitës, ju mund të zgjidhni një arkë që do t'ju japë një shumëllojshmëri të rastësishme të avantazheve tregtare.

Zgjidhni fillimisht një mënyrë pagese dhe në faqen tjetër, do të keni një përzgjedhje të opsioneve të disponueshme të Chests.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Nëse shuma e depozituar është më shumë ose e barabartë me atë të specifikuar në kërkesat e gjoksit, ju do të merrni një dhuratë automatikisht. Kushtet e gjoksit mund të shihen duke zgjedhur një gjoks.


Zgjidhja e problemeve të depozitave

Nëse depozita juaj nuk është përpunuar menjëherë, lundroni në seksionin e duhur të Shërbimit tonë të Mbështetjes, paraqisni një kërkesë të re për mbështetje dhe jepni informacionin e kërkuar në formular.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Pocket Option
Ne do të hetojmë pagesën tuaj dhe do ta përfundojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Thank you for rating.