Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option


Si të regjistroheni në Pocket Option

Filloni ndërfaqen tregtare me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo . Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të regjistroni llogarinë Pocket Option përmes Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes ueb-it me llogarinë Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu” , Pocket Option po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.

Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Si të regjistroni llogarinë Pocket Option përmes Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.

Si të regjistroni llogarinë Pocket Option me email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të dhënat e nevojshme dhe të klikoni "REGJISTROHU"
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Regjistro llogarinë Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Klikoni në butonin "REGJISTRIM".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option


Regjistroni një llogari të re në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Regjistroni një llogari të re në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Real.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Si të depozitoni para në xhep Opsioni
Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me llogarinë Real.

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në flamurin

Si të tregtoni Forex në Pocket Option

Opsioni i xhepit Forex

Tipari i ri CFD / Forex Trading Pocket Option është shtuar në platformën e tyre të tregtimit kohët e fundit!

Tani mund të tregtoni Forex dhe CFD brenda platformës së tregtimit Pocket Option duke përdorur Softuerin Meta Trader 5 si version në internet!

Meta-trader 5 dhe versioni i mëparshëm, Meta-trader 4 është softueri më i popullarizuar i tregtimit për Forex dhe CFD Broker, tani, Pocket Option ofron gjithashtu qasje falas në Meta-trader 5 nëse hapni një llogari demo falas me platformën e tyre!

Filloni të tregtoni Forex dhe CFD me opsionin e xhepit, klikoni këtu për të marrë llogarinë tuaj falas!

Siç e shihni, a është e mundur të përdorni softuerin Metatrader 5 në internet duke përdorur ndërfaqen Pocket Option Trading, përndryshe mund të shkarkoni Softuerin Metatrader 5 këtudhe shtoni serverin Pocket Option, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin në versionin tuaj të desktopit!

Të gjithë përdoruesit e verifikuar me një shumë depozite prej 1000 dollarësh ose më shumë do të marrin akses automatik në tregtimin e drejtpërdrejtë në terminal. Terminali i integruar MT5 është i disponueshëm brenda ndërfaqes së tregtimit të opsionit xhepi (butoni MT5 në shiritin e majtë të veglave). Aplikacionet e pavarura për Windows, MacOS, Linux, si dhe aplikacionet celulare për Android dhe iPhone mund të gjenden në seksionin "Platformat" në shiritin e duhur të veglave.

Diversifikoni tregtimin tuaj dhe merrni të ardhurat tuaja shtesë me Pocket Option!
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option


Pocket Option Metatrader

Platforma aktualisht lejon të funksionojë vetëm me Forex dhe CFD klasike. Aktualisht nuk ka zgjatje për binarët, por nuk përjashtohet që ta gjejmë së shpejti.

Për momentin, Metatrader brenda Pocket Option lejon tregtimin klasik në Forex dhe CFD direkt nga versioni në internet, pa shkarkuar ose instaluar programe.

Si alternativë, mund të shkarkoni gjithashtu softuerin e versionit desktop MT5 dhe duke futur emrin e serverit të opsionit xhepi, fjalëkalimin dhe emrin e përdoruesit.

Për të hyrë në Metatrader thjesht klikoni mbi balancën:
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Hapet një dritare me 3 opsione:
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
E para zgjedh llojin e llogarisë, ajo normale, Live ose Demo. E dyta që hapi MetaTrader 5 me llogari reale, demonstrimi i tretë i MetaTrader.

Duke klikuar në MetaTrader Live shfaqet një dritare paralajmëruese:
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Pra, le të klikojmë në MT5 Demo dhe do të shfaqet një dritare identifikimi:
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Emri i përdoruesit është tashmë i pranishëm. Fjalëkalimi është në krye.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Duke klikuar në sy, shfaqet fjalëkalimi, por thjesht klikoni në "Kopjo në clipboard" dhe ngjisni atë në kuti. Metatrader 5 është gati për përdorim.
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option

Strategjitë e opsioneve binare për Forex

A mund të përdorni strategjinë tuaj të opsioneve binare për të tregtuar Forex? Në fakt, po në shumë raste. Problemi kryesor është se një strategji e opsioneve binare nuk ofron një mënyrë për të përcaktuar nivelet e Fitimit dhe të Ndalimit. Këtu janë disa mënyra për ta bërë këtë vetë:
 • Fibonacci – Ju mund të shtoni një Retracement Fibonacci dhe të përcaktoni nivelin tuaj të fitimit dhe të ndaloni nivelin e humbjes gjithashtu! Shikoni këtë video për të parë se si të vizatoni saktë Fibonacci retracement!
 • Linjat e mbështetjes dhe rezistencës – Lidhni lartësitë më të larta dhe ato më të ulëta me njëra-tjetrën me një vijë horizontale. Çmimi shpesh ndryshon drejtimin e tij në këto linja. Ato mund të përdoren gjithashtu për të përcaktuar Stop Humbjen dhe Merrni Fitim! Linjat e trendit dhe Mesatarja Lëvizëse mund të përdoren në të njëjtën mënyrë!
 • Ndalimi i fiksuar i humbjes dhe marrja e fitimit – Një opsion tjetër është të përcaktoni vetë humbjen e ndalimit dhe Merrni Fitim. Kjo mund të funksionojë vërtet mirë nëse zgjidhni raportin e duhur midis tyre!
 • Bazuar në tregues - Mund të përdorni tregues dhe të dilni manualisht nga tregtimi kur plotësohet një kusht specifik. Përdoreni këtë vetëm për Take Profit tuaj, kurrë për humbjen tuaj të ndalimit, pasi ju duhet të dilni vetë nga tregtia. (Ose ndërtoni vetes një EA duke përdorur Softuerin EA Builder)

Ka shumë mënyra të tjera që mund të përdorni për të gjetur një pikë të mirë daljeje për të dyja situatat!
Si të regjistroheni dhe tregtoni Forex në Pocket Option
Mbani në mend, raporti midis Stop Loss dhe Take Profit është aspekti më i rëndësishëm. Ata gjithashtu përcaktojnë kohën mesatare që merr një tregti! Filloni brenda një llogarie demo dhe provojeni vetë për të parë se si funksionon!
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!