Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option

Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option

Pa rrezik

Funksioni pa rrezik ju lejon të rikuperoni investimin tuaj origjinal duke anuluar një porosi të humbur tregtare.


Aktivizimi i një veçorie pa rrezik

Në treg, në faqen pa rrezik, zgjidhni tregtinë e kërkuar Anulo humbjen dhe klikoni në butonat "Blerje" dhe "Konfirmo" në dritaren që hapet.

Shkoni te seksioni Blerjet dhe aktivizoni bonusin pa rrezik.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option


Anulimi i një porosie të humbur tregtare

Për të anuluar një porosi të humbur tregtare, shkoni te Historia e tregtimeve të drejtpërdrejta në profilin tuaj dhe klikoni në butonin Anulo nëse është e aplikueshme. Vini re se vetëm një tregti mund të anulohet me përdorimin e këtij bonusi.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option


Përforcues

Përforcuesit përdoren për të marrë pikë eksperience shtesë për çdo tregti që ju ndihmojnë të rrisni nivelin e llogarisë tuaj dhe ju lejojnë të blini mallra më të vlefshme në Treg.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option
Mund të aktivizoni një veçori Booster në seksionin "Blerjet" të Tregut.


Prolongatorë

Prolongatorët përdoren për të zgjatur kohëzgjatjen e Boosters, dmth. përdoruesi do të ketë një kohë më të madhe për të marrë pikë eksperience shtesë gjatë vendosjes së porosive tregtare në Platformë.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option
Mund të aktivizoni një veçori Prolongator në seksionin "Blerjet" të Tregut.


Gurë Kristali

Gurët e çmuar shpërblehen për zhbllokimin e arritjeve dhe përdoren si monedhë e platformës për veçoritë e shitura në treg. Gurët e çmuar mund të blihen ose të shkëmbehen për gurë më të çmuar.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option


Minierat e gurëve të çmuar

Miniera e gurëve të çmuar ju lejon të grumbulloni gurë të çmuar për të kopjuar tregtarët e renditur më të mirë. Aktivizoni një licencë minerare dhe filloni të kopjoni tregtarët duke përdorur menynë e Tregtisë Sociale. Ju merrni një copë perlë për çdo tregti të kopjuar. 1000 copa mund të përdoren për të farkëtuar një gur të çmuar. Prandaj, nëse keni kopjuar 1000 operacione tregtare, do të merrni një perlë. Ngjyra e perlës varet nga lloji i licencës së minierave që aktivizoni.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option


gjokset

Krahët japin një sasi të rastësishme avantazhesh tregtare në varësi të nivelit të tyre. Mund të zgjidhni një arkë kur bëni një depozitë ose ta blini atë në Treg. Nëse dëshironi të merrni një arkë falas, kërkohet një shumë e caktuar depozite.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option
Mund të aktivizoni një veçori Chest në seksionin "Blerjet" të Tregut.


Bileta VIP

Biletat Vip janë një avantazh tregtar që ju jep një kalim falas në një turne. Mund ta merrni rastësisht në gjoks ose ta blini në Market.
Udhëzues për përdorimin e të gjitha tipareve të tregut në Pocket Option
Mund të aktivizoni një veçori të biletave VIP në seksionin "Blerjet" të Tregut.


Bots MT4

Është e mundur të përdoren bots të palëve të treta në platformë për tregti të automatizuar. Shkarkoni një bot dhe ndiqni udhëzimet e zhvilluesit për ta instaluar.
Thank you for rating.