Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2024: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2024: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse është hera e parë që hapni një llogari tregtare, mund të keni shumë pyetje kur regjistroheni në internet.

Më poshtë, ne do të shpjegojmë hapat për hapjen e një llogarie të vërtetë tregtare me Pocket Option dhe do të mësojmë shpejt se si të fitoni para në tregun e opsioneve dixhitale.


Si të regjistroheni për Pocket Option


Filloni ndërfaqen tregtare me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Këtu është faqja e Tregtisë Demo

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni " Regjistrimi " për të hapur një llogari Pocket Option.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pocket Option ofron regjistrim nga Google, Facebook ose adresa e emailit. Është një nga mënyrat për të hapur një llogari në Pocket Option.


Si të regjistroheni llogarinë Pocket Option me Email

1. Për të filluar hapjen e llogarisë tuaj (regjistrimin online) me Pocket Option, ju lutemi shkoni te Pocket Option fillimisht dhe klikoni " Regjistrim " në faqen e këndit të sipërm djathtas.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Futni manualisht të dhënat e kërkuara për regjistrim:
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
 4. Kliko "Regjistrohu".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Regjistrimi juaj ka përfunduar dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ne rekomandojmë përdorimin e tregtimit demo për praktikë përpara se të bëni një depozitë të vërtetë. Ju lutemi mbani mend më shumë praktikë dhe keni më shumë shanse për të fituar para reale me Pocket Option, klikoni "Trading" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë" për të tregtuar me llogarinë Demo.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë" për të tregtuar me llogarinë reale.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Për të filluar tregtimin Real duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të depozitoni para në opsionin e xhepit

Si të regjistroheni llogarinë Pocket Option me Facebook

Një tjetër mundësi është të regjistroni llogarinë Pocket Option duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , "Pocket Option" kërkon qasje te: Emri dhe fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Si të regjistroheni llogarinë Pocket Option me Gmail

1. Gjithashtu, ju keni një mundësi për të regjistruar llogarinë tuaj përmes Gmail në disa hapa të thjeshtë, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
urime! regjistrimi juaj ka përfunduar, ju do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Pocket Option.


Regjistroni llogarinë tuaj në aplikacionin Pocket Option iOS

Thjesht kërkoni për " PO Trade " dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Regjistrimi në platformën mobile iOS është i lehtë . Klikoni "Regjistrimi".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Duke ndjekur këto hapa të thjeshtë:
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" për të tregtuar fillimisht me një Llogari Demo.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Regjistroni llogarinë tuaj në aplikacionin Pocket Option Android

Shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për “ Pocket Option Broker ” dhe instalojeni në pajisjen tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option. Është e lehtë të regjistrosh një llogari në Pocket Option edhe përmes aplikacionit Android.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Duke shfaqur një faqe të re pas regjistrimit të suksesshëm, klikoni "Depozitim" për të tregtuar me llogarinë Real.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ose klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Klikoni llogarinë Demo.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët


Regjistrohu në llogarinë Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në rrjetin celular të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë butonin " SIGN UP" .
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga rrjeti celular i platformës.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të verifikoni llogarinë në opsionin e xhepit

Verifikimi i të dhënave të përdoruesit është një procedurë e detyrueshme në përputhje me kërkesat e politikës KYC (Njih klientin tënd) si dhe me rregullat ndërkombëtare kundër pastrimit të parave (Anti Money Laundering).

Duke ofruar shërbime brokerimi për tregtarët tanë, ne jemi të detyruar të identifikojmë përdoruesit dhe të monitorojmë aktivitetin financiar. Kriteret bazë të identifikimit në sistem janë verifikimi i identitetit, adresa e banimit të klientit dhe konfirmimi me email.


Verifikimi i adresës së emailit

Pasi të jeni regjistruar, do të merrni një email konfirmimi (një mesazh nga Pocket Option) i cili përfshin një lidhje që duhet të klikoni për të verifikuar adresën tuaj të emailit.

Nëse nuk e keni marrë emailin menjëherë, hapni profilin tuaj duke klikuar "Profile" dhe më pas klikoni "PROFILE".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Dhe në bllokun "Informacioni i identitetit" klikoni në butonin "Ridërgo" për të dërguar një email tjetër konfirmimi.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse nuk merrni fare një email konfirmimi nga ne, dërgoni një mesazh në [email protected] nga adresa juaj e emailit të përdorur në platformë dhe ne do ta konfirmojmë emailin tuaj manualisht.


Verifikimi i identitetit

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj dhe të ngarkoni dokumentet e kërkuara.

Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.

Kujdes: Ju lutemi vini re se duhet të vendosni të gjitha informacionet personale dhe të adresës në seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës përpara se të ngarkoni dokumentet.

Për verifikimin e identitetit ne pranojmë një skanim/fotografi të pasaportës, kartën e identitetit lokal (të dyja anët), patentë shoferin (të dyja anët). Klikoni ose hidhni imazhet në seksionet përkatëse të profilit tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Imazhi i dokumentit duhet të jetë me ngjyrë, i paprerë (të gjitha skajet e dokumentit duhet të jenë të dukshme) dhe me rezolucion të lartë (të gjitha informacionet duhet të jenë qartësisht të dukshme).
Shembull:
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Kërkesa për verifikim do të krijohet sapo të ngarkoni imazhet. Ju mund të gjurmoni ecurinë e verifikimit tuaj në biletën e duhur të mbështetjes, ku një specialist do të përgjigjet.

Verifikimi i adresës

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj dhe të ngarkoni dokumentet e kërkuara.

Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.

Kujdes: Ju lutemi vini re se duhet të vendosni të gjitha informacionet personale dhe të adresës në seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës përpara se të ngarkoni dokumentet.

Të gjitha fushat duhet të plotësohen (përveç “rreshtit të adresës 2” që është opsionale). Për verifikimin e adresës, ne pranojmë dokumentin e adresës të lëshuar në letër të lëshuar në emër dhe adresë të mbajtësit të llogarisë jo më shumë se 3 muaj më parë (fatura e shërbimeve, pasqyra bankare, certifikata e adresës). Klikoni ose hidhni imazhet në seksionet përkatëse të profilit tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Imazhi i dokumentit duhet të jetë me ngjyra, me rezolucion të lartë dhe i paprerë (të gjitha skajet e dokumentit janë qartë të dukshme dhe të paprera).

Shembull:
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Kërkesa për verifikim do të krijohet sapo të ngarkoni imazhet. Ju mund të gjurmoni ecurinë e verifikimit tuaj në biletën e duhur të mbështetjes, ku një specialist do të përgjigjet.


Verifikimi i kartës bankare

Verifikimi i kartës bëhet i disponueshëm kur kërkohet një tërheqje me këtë metodë.

Pasi të krijohet kërkesa për tërheqje hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionin "Verifikimi i Kartës së Kreditit/Debitit".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Për verifikimin e kartës bankare, duhet të ngarkoni imazhe (foto) të skanuara të anëve të përparme dhe të pasme të kartës suaj në seksionet përkatëse të Profilit tuaj (Verifikimi i Kartës së Kreditit/Debitit). Në anën e përparme, ju lutemi mbuloni të gjitha shifrat përveç 4 shifrave të para dhe të fundit. Në anën e pasme të kartës, mbuloni kodin CVV dhe sigurohuni që karta të jetë e nënshkruar.

Shembull:
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Një kërkesë verifikimi do të krijohet pasi të fillojë procesi. Ju mund ta përdorni atë kërkesë për të ndjekur progresin e verifikimit ose për të kontaktuar ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.

Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Për të bërë një depozitë, hapni seksionin "Financa" në panelin e majtë dhe zgjidhni menynë "Depozita".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Ju lutemi vini re se shuma minimale e depozitës ndryshon në varësi të metodës së zgjedhur, si dhe në rajonin tuaj. Disa mënyra pagese kërkojnë verifikim të plotë të llogarisë.

Shuma e depozitës suaj mund të rrisë nivelin e profilit tuaj në përputhje me rrethanat. Klikoni në butonin "Сompare" për të parë veçoritë shtesë të një niveli më të lartë profili.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kujdes : Ju lutemi vini re se për arsye sigurie, tërheqja ofrohet vetëm nëpërmjet të njëjtave mënyra pagese që janë përdorur më parë për depozitat.


Depozitoni në opsionin e xhepit me Crypto

Duke bërë depozita në kripto, mund të jeni të sigurt që transaksionet tuaja janë private: të dhënat nuk i dërgohen një pale të tretë. Ju nuk keni nevojë të zbuloni detajet e llogarisë tuaj bankare ose të kartës së kreditit për të depozituar para. Kjo është arsyeja pse ju mund të mbroni të dhënat tuaja personale duke bërë depozita në kriptovaluta.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Futni shumën, zgjidhni dhuratën tuaj për depozitim dhe klikoni "Vazhdo".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të klikoni "Vazhdo", do të shihni shumën dhe adresën për të depozituar në Pocket Option. Kopjoni dhe ngjisni këto informacione në platformën nga e cila dëshironi të tërhiqeni.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shkoni te Historia për të kontrolluar depozitën tuaj më të fundit.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kujdes : nëse depozita juaj e kriptomonedhës nuk përpunohet në çast, kontaktoni shërbimin e Mbështetjes dhe jepni hash-in e ID-së së transaksionit në formularin e tekstit ose bashkëngjitni një lidhje url në transferimin tuaj në eksploruesin e bllokut.

Depozitë në opsionin xhepi me Visa/Mastercard

Pocket Option mbështet pagesat me kartë Visa ose Mastercard.

Mund të jetë i disponueshëm në disa monedha në varësi të rajonit. Megjithatë, bilanci i llogarisë suaj tregtare do të financohet në USD (aplikohet konvertimi i monedhës).

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me Visa/Mastercard kërkon një verifikim të plotë të llogarisë përpara përdorimit. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur kartën tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Depozitoni në opsionin e xhepit me pagesa elektronike

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një ePortofoli për të vazhduar me pagesën tuaj.

Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Shumica e pagesave përpunohen në çast. Përndryshe, mund t'ju duhet të specifikoni ID-në e transaksionit në një kërkesë për mbështetje.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit të ePortofolit kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur adresën e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "HYRJE NË ADV".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.


Depozitë në opsion xhepi me transfertë bankare

Zbuloni se si mund t'i përdorni transfertat bankare për të depozituar fonde në llogarinë tuaj të tregtimit të "Pocket Option".

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një transfertë bankare për të vazhduar me pagesën tuaj.

Futni të dhënat e kërkuara bankare dhe në hapin tjetër do të merrni një faturë. Paguani faturën duke përdorur llogarinë tuaj bankare për të përfunduar depozitën.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me tela bankare kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Kujdes : Mund të duhen disa ditë pune që transferta të merret nga banka jonë. Pasi të jenë marrë fondet, bilanci i llogarisë suaj do të përditësohet.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re. Futni llogarinë tuaj për të hyrë në bankën tuaj.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të tregtoni opsionet dixhitale në opsionin e xhepit


Vendosja e një porosie tregtare në Pocket Option

Paneli i tregtimit ju lejon të rregulloni cilësimet si koha e blerjes dhe shuma e tregtimit. Kjo është ajo ku ju vendosni një tregti duke u përpjekur të parashikoni nëse çmimi do të rritet (butoni jeshil) ose do të ulet (butoni i kuq).

Zgjidhni aktivet
Mund të zgjidhni midis mbi njëqind aktiveve të disponueshme në platformë, si çiftet e monedhave, kriptovalutat, mallrat dhe aksionet.

Zgjedhja e një aktivi sipas kategorisë
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ose përdorni një kërkim të menjëhershëm për të gjetur një aktiv të nevojshëm: thjesht filloni të shkruani emrin e aktivit
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
. Asetet e përdorura shpesh mund të shënohen me yje dhe do të shfaqen në një shirit aksesi të shpejtë në krye të ekranit.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull. Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.


Vendosja e kohës së blerjes së Tregtisë Dixhitale
Për të zgjedhur kohën e blerjes ndërsa jeni në Tregti Dixhitale, klikoni në menynë "Koha e blerjes" (si në shembull) në panelin e tregtimit dhe zgjidhni opsionin e preferuar.

Ju lutemi vini re se koha e skadimit të tregtimit në tregtimin dixhital është koha e blerjes + 30 sekonda. Gjithmonë mund të shihni se kur tregtia juaj do të mbyllet në grafik - është një vijë vertikale "Koha deri në skadim" me një kohëmatës.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Vendosja e kohës së blerjes së Tregtisë së Shpejtë
Për të zgjedhur kohën e blerjes ndërsa jeni në Tregti Dixhitale, klikoni në menynë "Koha e skadimit" (si në shembull) në panelin e tregtimit dhe vendosni kohën e kërkuar.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ndryshimi i shumës së tregtimit
Ju mund të ndryshoni shumën e tregtisë duke klikuar "-" dhe "+" në seksionin "Shuma e tregtimit" të panelit të tregtimit.

Ju gjithashtu mund të klikoni në shumën aktuale e cila do t'ju lejojë të shkruani shumën e kërkuar me dorë, ose ta shumëzoni/pjestoni atë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Cilësimet e çmimit të goditjes
Çmimi i goditjes ju lejon të vendosni një tregti me një çmim që është më i lartë ose më i ulët se çmimi aktual i tregut me ndryshimin përkatës në përqindjen e pagesës. Ky opsion mund të aktivizohet në panelin e tregtimit përpara se të bëni një tregti.

Rreziku dhe normat e mundshme të pagesës varen nga sa është diferenca midis çmimit të tregut dhe çmimit të goditjes. Në këtë mënyrë, ju jo vetëm që parashikoni lëvizjen e çmimeve, por gjithashtu tregoni nivelin e çmimit që duhet të arrihet.

Për të aktivizuar ose çaktivizuar çmimin e goditjes, përdorni çelësin përkatës në panelin e poshtëm të tregtimit mbi çmimin e tregut.

Kujdes : Kur aktivizohet çmimi i goditjes, porositë tuaja të tregtimit do të vendosen mbi ose nën tregun aktual për shkak të natyrës së këtij funksioni. Ju lutemi mos u ngatërroni me porositë e rregullta tregtare të cilat bëhen gjithmonë me çmimet e tregut.

Kujdes : Çmimet e grevës janë të disponueshme vetëm për Tregtinë Dixhitale.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Analizoni lëvizjen e çmimeve në grafik dhe bëni parashikimin tuaj.
Zgjidhni opsionet lart (jeshile) ose poshtë (e kuqe) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Lart" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Poshtë"
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Rezultatet e porosisë së tregtimit
Pasi të mbyllet një urdhër tregtar (koha deri në skadimin), rezultati shënohet në përputhje me rrethanat si e saktë ose e pasaktë.

Në rast të parashikimit të saktë,
ju merrni një fitim - pagesën e përgjithshme që përmban shumën e investuar fillimisht si dhe fitimin tregtar që varet nga parametrat e vendosur të aktivit në kohën e vendosjes së porosisë.

Në rast të një parashikimi të saktë
Shuma e investuar fillimisht në momentin e vendosjes së porosisë mbetet e mbajtur nga gjendja e llogarisë tregtare.


Anulimi i një tregtie të hapur
Për të anuluar një tregti përpara skadimit të saj, shkoni te seksioni "Tregtjet" në panelin e djathtë të ndërfaqes së tregtimit. Aty mund të shihni të gjitha tregtitë që janë aktualisht në zhvillim dhe duhet të klikoni në butonin "Mbyll" pranë një tregtie specifike.

Kujdes: Tregtia mund të anulohet vetëm brenda pak sekondave të para pasi të jetë vendosur porosia.

Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Vendosja e një tregtie ekspres në Pocket Option

Tregtia Express është një parashikim i përbërë i bazuar në disa ngjarje në disa aktive tregtare. Një tregti e fituar ekspres jep një pagesë prej më shumë se 100%! Kur aktivizoni modalitetin e tregtimit ekspres, çdo klikim në butonin jeshil ose të kuq do të shtojë parashikimin tuaj në tregtinë ekspres. Pagesat e të gjitha parashikimeve brenda një tregtie ekspres shumëfishohen, duke bërë të mundur marrjen e një fitimi shumë më të lartë në krahasim me përdorimin e një tregtie të vetme Quick ose Digital.

Për të hyrë në tregtimin Express, gjeni butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni një lloj aktivi duke klikuar në skedën e duhur (1) dhe më pas bëni të paktën dy parashikime për aktive të ndryshme (2) për të vendosur një tregti Express.


Shikimi i porosive të hapura ekspres
Për të parë porositë tuaja aktive Express, klikoni në butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare dhe zgjidhni skedën "Opened".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Shikimi i porosive të mbyllura ekspres
Për të parë porositë tuaja të mbyllura Express, klikoni në butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare dhe zgjidhni skedën "Mbyllur".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Monitorimi i tregtimeve tuaja në Pocket Option

Seancat aktive të tregtimit mund të shihen pa u larguar nga ndërfaqja tregtare dhe pa kaluar në një faqe tjetër. Në menynë e djathtë, gjeni butonin "Tregtare" dhe klikoni për të shfaqur një menu pop-up me informacion mbi transaksionet për sesionin aktual.

Shfaqja e tregtimeve të hapura
Për të parë tregtitë e hapura, shkoni te seksioni "Tregtjet" në panelin e djathtë të ndërfaqes së tregtimit. Aty do të shfaqen të gjitha tregtitë që janë aktualisht në zhvillim.

Shfaqja e tregtimeve të mbyllura
Tregtimet e mbyllura për seancën tregtare mund të gjenden në seksionin "Tregtjet" (paneli i djathtë i ndërfaqes së tregtimit).
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Për të parë historinë e tregtimeve të drejtpërdrejta, klikoni në butonin "Më shumë" në këtë seksion dhe do të ridrejtoheni në historikun tuaj të tregtimit.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Tregtime në pritje në Pocket Option

Tregtia në pritje është një veçori që ju lejon të vendosni tregti në një kohë të caktuar në të ardhmen ose kur çmimi i aktivit arrin një nivel specifik. Me fjalë të tjera, tregtia juaj do të vendoset pasi të plotësohen parametrat e specifikuar. Ju gjithashtu mund të mbyllni një tregti në pritje përpara se të vendoset pa ndonjë humbje.

Vendosja e një urdhri tregtar "By the time"
Për të vendosur një urdhër në pritje që ekzekutohet "By the time" (në një kohë të caktuar), ju duhet të:
 • Zgjidhni një aktiv.
 • Klikoni në orën dhe vendosni datën dhe orën kur dëshironi të vendoset tregtia.
 • Vendosni përqindjen minimale të pagesës (Vini re se nëse përqindja aktuale e pagesës do të jetë më e ulët se ajo që keni vendosur, porosia nuk do të hapet).
 • Zgjidhni kornizën kohore.
 • Shkruani shumën e tregtisë.
 • Pasi të keni vendosur të gjithë parametrat, zgjidhni nëse dëshironi të vendosni një opsion vendosjeje ose thirrjeje.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Do të krijohet një tregti në pritje dhe mund ta gjurmoni në skedën "Aktuale".

Ju lutemi vini re se duhet të keni bilanc të mjaftueshëm në momentin e ekzekutimit të urdhrit tregtar në pritje, përndryshe ai nuk do të vendoset. Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni "X" në të djathtë.


Vendosja e një urdhri tregtar "Sipas çmimit të aktivit"
Për të vendosur një tregti në pritje që ekzekutohet "Me çmimin e aktivit", ju duhet të:
 • Zgjidhni një aktiv.
 • Vendosni çmimin e kërkuar të hapur dhe përqindjen e pagesës. Nëse përqindja aktuale e pagesës është më e ulët se ajo që keni vendosur, basti në pritje nuk do të vendoset.
 • Zgjidhni kornizën kohore dhe shumën e tregtisë.
 • Zgjidhni nëse dëshironi të vendosni një opsion vendosjeje ose thirrjeje.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Do të krijohet një tregti në pritje dhe mund ta gjurmoni në skedën "Aktuale".

Ju lutemi vini re se duhet të keni bilanc të mjaftueshëm në momentin e ekzekutimit të urdhrit tregtar në pritje, përndryshe ai nuk do të vendoset. Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni "X" në të djathtë.

Kujdes: Një tregti në pritje e ekzekutuar "Me çmimin e aktivit" hapet me shenjën tjetër pasi të arrihet niveli i çmimit të specifikuar.


Anulimi i një porosie tregtare në pritje
Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni në butonin "X" në skedën aktuale të porosive në pritje.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Si të tërhiqni para nga opsioni i xhepit

Shkoni te faqja "Financa" - "Tërheqja".

Futni shumën e tërheqjes, zgjidhni një mënyrë pagese të disponueshme dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të plotësuar kërkesën tuaj. Ju lutemi vini re se shuma minimale e tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të mënyrës së tërheqjes.

Specifikoni kredencialet e llogarisë së marrësit në fushën "Numri i llogarisë".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Tërhiqeni nga opsioni i xhepit me Crypto

Ne pranojmë tërheqje në kriptomonedha për ta bërë udhëtimin tuaj tregtar më efikas. Për këtë arsye, le t'ju shpjegojmë se si mund ta bëni atë.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion të kriptomonedhës nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarëtZgjidhni një mënyrë pagese, shkruani shumën dhe adresën e Bitcoin që dëshironi të tërhiqni.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët


Tërhiqeni nga opsioni Pocket me Visa/Mastercard

Është e nevojshme të mësoni se si të tërhiqeni nga Pocket Option, lexoni më tej për të mësuar më shumë informacion mbi këtë çështje.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion Visa/Mastercard nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ju lutemi vini re : në rajone të caktuara kërkohet verifikimi i kartës bankare përpara përdorimit të kësaj metode të tërheqjes. Shihni mënyrën e verifikimit të kartës bankare.

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Zgjidhni një kartë, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje. Ju lutemi vini re se në raste të caktuara mund të duhen deri në 3-7 ditë pune që banka të përpunojë një pagesë me kartë.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqeni nga opsioni i xhepit me E-Pagesat

Transaksiononi me lehtësi me llogaritë tuaja tregtare duke përdorur E-pagesat, një shërbim global i portofolit dixhital që ju lejon të tërhiqni menjëherë pavarësisht vendndodhjes.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion e Portofolin elektronik nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqe nga opsioni i xhepit me transfertë bankare

Tërhiqni fondet me lehtësi nga llogaritë tuaja tregtare të opsionit xhepi në llogarinë tuaj bankare me transferta bankare.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion transferimi bankar nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Ju lutemi kontaktoni zyrën tuaj lokale të bankës për detajet e bankës.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe vendosni kërkesën tuaj për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.

Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Depozitë


Monedha e përpunimit të depozitave, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaria tregtare në platformën tonë aktualisht disponohet vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Fondet do të konvertohen automatikisht. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë depozitimi ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Aplikimi i një kodi promovues të bonusit të depozitës

Për të aplikuar një kod promocional dhe për të marrë një bonus depozite, duhet ta ngjisni atë në kutinë e kodit promocional në faqen e depozitave.

Termat dhe kushtet e bonusit të depozitës do të shfaqen në ekran.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Plotësoni pagesën tuaj dhe bonusi i depozitës do t'i shtohet shumës së depozitës.


Zgjedhja e një gjoksi me avantazhe tregtare

Në varësi të shumës së depozitës, ju mund të zgjidhni një arkë që do t'ju japë një shumëllojshmëri të rastësishme të avantazheve tregtare.

Zgjidhni fillimisht një mënyrë pagese dhe në faqen tjetër, do të keni një përzgjedhje të opsioneve të disponueshme të Chests.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Nëse shuma e depozituar është më shumë ose e barabartë me atë të specifikuar në kërkesat e gjoksit, ju do të merrni një dhuratë automatikisht. Kushtet e gjoksit mund të shihen duke zgjedhur një gjoks.


Zgjidhja e problemeve të depozitave

Nëse depozita juaj nuk është përpunuar menjëherë, lundroni në seksionin e duhur të Shërbimit tonë të Mbështetjes, paraqisni një kërkesë të re për mbështetje dhe jepni informacionin e kërkuar në formular.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Ne do të hetojmë pagesën tuaj dhe do ta përfundojmë sa më shpejt të jetë e mundur.


Tregtimi


Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Ju gjithmonë mund të kaloni midis këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës poshtë menysë së kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin


Kopjimi i tregtimeve të përdoruesve të tjerë nga grafiku

Kur shfaqen tregtimet e përdoruesve të tjerë, mund t'i kopjoni ato direkt nga grafiku brenda 10 sekondave pasi ato janë shfaqur. Tregtia do të kopjohet në të njëjtën sasi me kusht që të keni fonde të mjaftueshme në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Klikoni në tregtinë më të fundit për të cilën jeni të interesuar dhe kopjoni atë nga grafiku.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Tërheqja


Monedha e përpunimit të tërheqjes, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaritë e tregtimit në platformën tonë aktualisht janë të disponueshme vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të tërheqni fonde në llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Me shumë mundësi, fondet do të konvertohen në monedhën e llogarisë tuaj menjëherë pas marrjes së pagesës. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë tërheqjeje ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara. Kërkesat për tërheqje trajtohen brenda 1-3 ditëve të punës. Megjithatë, në disa raste, koha e tërheqjes mund të rritet deri në 14 ditë pune dhe ju do të njoftoheni për këtë në tavolinën e mbështetjes.


Anulimi i një kërkese për tërheqje

Ju mund të anuloni një kërkesë për tërheqje përpara se statusi të ndryshojë në "Përfunduar". Për ta bërë këtë, hapni faqen e Historisë së Financave dhe kaloni në pamjen "Tërheqjet".
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Gjeni tërheqjen në pritje dhe klikoni në butonin Anulo për të hedhur poshtë kërkesën për tërheqje dhe për të tërhequr fondet në bilancin tuaj.


Ndryshimi i detajeve të llogarisë së pagesës

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde nëpërmjet metodave që keni përdorur më parë për depozitimin në llogarinë tuaj tregtare. Nëse ka një situatë kur nuk mund të merrni më fonde në detajet e llogarisë së pagesave të përdorura më parë, mos ngurroni të kontaktoni zyrën e mbështetjes për të miratuar kredencialet e reja të tërheqjes.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Zgjidhja e problemeve të tërheqjes

Nëse keni bërë një gabim ose keni futur informacion të pasaktë, mund të anuloni kërkesën për tërheqje dhe të vendosni një të re më pas. Shikoni seksionin Anulimi i një kërkese për tërheqje.

Në përputhje me politikat AML dhe KYC, tërheqjet janë të disponueshme vetëm për klientët e verifikuar plotësisht. Nëse tërheqja juaj është anuluar nga një menaxher, do të ketë një kërkesë të re për mbështetje ku do të mund të gjeni arsyen e anulimit.

Në situata të caktuara kur pagesa nuk mund t'i dërgohet pagesës së zgjedhur, një specialist financiar do të kërkojë një metodë alternative të tërheqjes nëpërmjet tavolinës së mbështetjes.

Nëse nuk keni marrë një pagesë në llogarinë e specifikuar brenda pak ditësh pune, kontaktoni zyrën e mbështetjes për të sqaruar statusin e transferimit tuaj.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Shtimi i një karte të re për tërheqje

Pas përfundimit të verifikimit të kartës së kërkuar, mund të shtoni karta të reja në llogarinë tuaj. Për të shtuar një kartë të re, thjesht lundroni te Help - Support Service dhe krijoni një kërkesë të re mbështetjeje në seksionin përkatës.
Si të filloni tregtimin Pocket Option në 2021: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët
Thank you for rating.