si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option

si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option

Te cilësimet e profilit mund të aktivizoni dhe çaktivizoni njoftimet me email dhe zë. Përveç kësaj, ju mund të ndryshoni gjuhën në platformë.
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option


Gjetja e ID-së së profilit

Ju mund ta gjeni ID-në e profilit tuaj duke klikuar mbi avatarin në të djathtën e sipërme të ndërfaqes tregtare ose në seksionin "Profili i tregtimit" nën avatar:
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option


Vendosja e avatarit

Në faqen e profilit lëvizni poshtë në seksionin e Tregtisë Sociale dhe përdorni "kliko ose lësho imazhin e imazhit këtu" për të vendosur imazhin e dëshiruar si avatar.
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option


Ndryshimi i një pseudonimi

Në faqen e profilit lëvizni poshtë në seksionin e Tregtisë Sociale dhe klikoni "Nonfka" për të vendosur pseudonimin e dëshiruar për vlerësimet e Chat dhe tregtisë sociale.
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option


Fshehja e një profili nga tregtimi social

Në faqen e profilit lëvizni poshtë në seksionin e Tregtisë Sociale dhe klikoni në butonin "Fshih profilin tim" për të çaktivizuar mundësinë e kopjimit të tregtimeve tuaja nga përdoruesit e tjerë.
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option


Cilësimet e njoftimit

Në faqen e profilit lëvizni poshtë te seksioni Cilësimet dhe zgjidhni nëse do të merrni njoftimet me email dhe tingujt.
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option

Mbyllja e llogarisë

Nëse dëshironi të ndaloni së përdoruri llogarinë tuaj të tregtimit të Opsionit të Xhepit, mund ta mbyllni atë në çdo kohë nga Profili juaj. Gjeni butonin "Fshi llogarinë" në fund të faqes. Kini parasysh që një Klient, pavarësisht nga statusi i tij ligjor, i ndalohet të ketë më shumë se një llogari tregtare me Kompaninë.
si të përdorni cilësimet e profilit në Pocket Option
Thank you for rating.