Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option
Упатства

Како да се најавите и да ја потврдите сметката на Pocket Option

Најавете се на вашата сметка на Pocket Option и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Pocket Option - додека правиме се за да ја зачуваме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Pocket Option.
Преглед на Pocket Option
about

Преглед на Pocket Option

Над 130 средства за тргување
Инстант депозити и 24-часовна обработка на повлекување
Социјална трговија, турнири и достигнувања
50 проценти бонус за депозит со вашата почетна инвестиција
1 $ минимум занаети
Демо сметка без обврска за пријавување
Достапно на 22 јазици
Прифаќа трговци од САД
Регулиран и сигурен
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Упатства

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)

На клиентите им нудиме можност да спроведуваат целосно тргување и да ги користат сите карактеристики што ги нуди платформата за тргување со џебна опција. Преземете ја официјалната апликација Pocket Option за вашиот уред со Windows и добијте брз пристап до најсовременото тргување искуство од каде било во светот.
Како да се регистрирате и потврдите сметката на Pocket Option
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Pocket Option

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за регистрирање сметка на Pocket Option на апликацијата Pocket Option или веб-локацијата Pocket Option. Потоа завршете ја верификацијата на идентитетот на вашата сметка на Pocket Option, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Pocket Option натпревар за видео на YouTube - Награда до 120 долари
Бонуси

Pocket Option натпревар за видео на YouTube - Награда до 120 долари

  • Период на натпреварот: Секоја недела
  • Награди: Награда до 120 долари
Како да повлечете и да направите депозит пари на Pocket Option
Упатства

Како да повлечете и да направите депозит пари на Pocket Option

Во Pocket Option, се стремиме да ви понудиме доволно опции за да можете да вршите трансакции како што сакате. Ние исто така нудиме широк спектар на начини на плаќање специфични за вашата земја и брзо време на обработка на трансакциите.
Како да ја потврдите сметката во Pocket Option
Упатства

Како да ја потврдите сметката во Pocket Option

Проверката на корисничките податоци е задолжителна процедура во согласност со барањата на политиката на KYC (Запознајте го вашиот клиент) како и меѓународните правила за спречување на перење пари (Anti Money Laundering). Со обезбедување на брокерски услуги на нашите трговци, ние сме должни да ги идентификуваме корисниците и да ја следиме финансиската активност. Основните критериуми за идентификација во системот се верификација на идентитетот, адреса на живеење на клиентот и потврда на е-пошта.