Si të verifikoni llogarinë në Pocket Option
Tutoriale

Si të verifikoni llogarinë në Pocket Option

Verifikimi i të dhënave të përdoruesit është një procedurë e detyrueshme në përputhje me kërkesat e politikës KYC (Njih klientin tënd) si dhe me rregullat ndërkombëtare kundër pastrimit të parave (Anti Money Laundering). Duke ofruar shërbime brokerimi për tregtarët tanë, ne jemi të detyruar të identifikojmë përdoruesit dhe të monitorojmë aktivitetin financiar. Kriteret bazë të identifikimit në sistem janë verifikimi i identitetit, adresa e banimit të klientit dhe konfirmimi me email.
Si të tregtoni në Pocket Option për fillestarët
Tutoriale

Si të tregtoni në Pocket Option për fillestarët

Nëse jeni i ri në Opsionet Dixhitale, sigurohuni që të vizitoni blogun tonë - udhëzuesi juaj i vetëm për të mësuar gjithçka rreth Opsioneve Dixhitale. Ne ju tregojmë hap pas hapi se si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë tuaj Pocket Option, të depozitoni para, të merrni një fitim në tregun e opsioneve dixhitale dhe të tërhiqni paratë tuaja në Pocket Option duke ndjekur këto hapa: